Celebs

Baby news! Margot Robbie is zwanger van haar eerste kindje

margot-robbie-zwanger

Zie je de ooievaar al aan komen? De bekende actrice Margot Robbie en haar man Tom Ackerley verwachten namelijk hun allereerste baby! Het stel, dat in 2016 trouwde, kijkt vol vreugde uit naar deze nieuwe fase in hun leven, en wij kunnen niet wachten om het stel te zien als ouders. Maar wie zijn precies Margot en Tom, en hoe hebben ze elkaar ontmoet?

Zwanger van haar eerste kindje

De Australische actrice Margot Robbie en haar man Tom Ackerley verwachten hun eerste kindje! Een bron dicht bij het stel heeft dit babynieuws bevestigd, en er gaan al een aantal foto’s rond van Margot en haar cute babybump. Volgens dezelfde bron zijn Margot en Tom in de wolken over deze gezinsuitbreiding, en kijken ze enorm uit naar dit nieuwe hoofdstuk in hun leven. Het is duidelijk feest in Hollywood!

Margot Robbie

Bekend van haar grote rollen in films zoals BarbieThe Wolf of Wall Street en Birds of Prey, is Margot Robbie een actrice die zich heeft onderscheiden van de rest door haar enorme talent en knappe gezicht. Talloze prijzen heeft de actrice dan ook al gewonnen, en verschillende Oscar nominaties heeft ze binnen. Maar nu wordt ze, naast haar carrière als actrice, ook moeder.

Vooral na haar grote rol in de film Barbie, heeft Margot een blijvende indruk achtergelaten op de film industrie. Na het grote succes van deze film, vind Margot het tijd om iets rustiger aan te gaan doen. Ze wil gaan focussen op haar gezin en het worden van moeder – als zal ze nooit helemaal uit de spotlight verdwijnen!

Het verliefde stel

Tom Ackerley is zelf ook bekend in Hollywood – hij is namelijk een succesvolle Britse filmproducent, en ook de mede-oprichter van het productiebedrijf LuckyChap Entertainment. Margot en Tom ontmoette elkaar in 2013 op de set van de film Suite Française, waar de vonk toen meteen over sloeg. In 2016 zijn de twee getrouwd in Australië, Margot’s thuisland.

Het stel heeft veel samen gewerkt aan projecten en een aantal succesvolle films geproduceerd, waaronder I, Tonya, waarin Margot de hoofdrol had. Hoewel de twee hun relatie over het algemeen privé houden, heeft Margot wel eerder benoemd dat ze graag kinderen zou willen krijgen. De komst van deze baby zal dan ook zeker met veel vreugde worden gevierd door het verliefde stel!

Dat de twee hun gezin zullen uitbreiden met hun eerste kindje, is een nieuwe fase voor hen allebei. We zijn dan ook benieuwd naar het knappe stel als ouders, en kunnen niet wachten om de schattige baby te kunnen zien. Al zit Margot nog in de beginfase van haar zwangerschap, tellen we de dagen af tot we het kleine kindje kunnen zien rond kruipen!

Groot fan van Margot haar werk? Margot Robbie werkt na Barbie aan een film over een héél bekend bordspel!

Beeld: Barbie