Celebs

Zien: zo zag Margot Robbie uit Barbie er vroeger uit

margot-robbie-barbie-vroeger

Onze Instagram feed en TikTok for you page stroomt vol met content van Margot Robbie. Van fragmenten uit de nieuwste Barbie film, tot haar prachtige looks op de verschillende roze lopers. Stunning! Wij zijn wel benieuwd hoe deze actrice er vroeger uitzag.

Margot Robbie

Dankzij de nieuwe real life Barbie film kleuren de bioscopen al wekenlang roze. De prachtige Margot Robbie heeft de hoofdrol gekregen en kroop in het plastic lichaam van stereotypical Barbie. En wij begrijpen maar al te goed waarom Greta Gerwig voor deze beauty is gegaan. De lange blonde lokken, de benen van een gazelle en dan ook nog een stralend witte lach. Gorgeous! Maar hoe zag de Barbie actrice Margot Robbie er vroeger eigenlijk uit?

Wist jij al dat deze blondine helemaal niet de eerste keuze was voor Barbie, maar pas de derde!

Géén Instagram

Het is niet makkelijk om de Wolf of Wallstreet-actrice te vinden op het net. In 2021 heeft ze haar Instagram-account zonder pardon verwijderd. Niemand weet de echte reden hiervan. Daarnaast is Margot ook niet te vinden op Twitter, Facebook of andere social media platformen. Gelukkig heeft de Barbie-ster genoeg fans die ons met dagelijkse kiekjes op de hoogte houden van haar leven. Er is zelfs een fanpage met meer dan 2 miljoen volgers!

We zien hier foto’s van Margot en tegenspeler Ryan Gosling op de roze loper, selfies op Hollywood-events, maar dus ook een paar pareltjes uit een ver verleden. Hieronder de eerste foto die we tegenkwamen uit haar (schatten we) tienerjaren. Je ziet hier dat real life Barbie, Margot Robbie, helemaal niet blond was vroeger! Zo heeft elke celeb zijn of haar geheimen 😉

View post on Instagram
 

Lees ook:
Time to eat! Dit is wat Margot Robbie eet op een dag

Piepkleine Barbie

Hier houdt de tijdlijn gelukkig niet op! We scrollen nog wat verder door en stoten op deze superschattige foto van de actrice als baby. Zelfs hier was Margot al helemaal een meisje-meisje. Een roze strikje in haar haren en een matchend jurkje met roze details. Te cute! Wie de jonge Ken naast Robbie is, weten we niet. Maar het maakt wel een heel lief plaatje zo.

View post on Instagram
 
Beeld: barbie