Love

Mannen die deze sport beoefenen zullen als eerst vreemdgaan

mannen-sport-vreemdgaan

Staat jouw vriend iedere vrijdagavond op het voetbalveld? Of slaat hij juist liever een balletje op de tennisbaan? De sport die je vriend beoefent, zegt waarschijnlijk veel meer over hem dan je denkt. Mannen die déze sport beoefenen zullen namelijk het snelst vreemdgaan.

Type sport

Wat voor type je vriend is, zegt vaak natuurlijk heel veel over de sport die hij het leukst vindt om te beoefenen. Golf Support heeft onderzoek gedaan naar mannen die sporten als excuus gebruiken, terwijl ze eigenlijk een affaire hebben. Aan dit onderzoek hebben zo’n 1.750 mannen meegedaan. Naar aanleiding van de antwoorden die ze hieruit ondervonden, heeft Golf Support een top 10 sporten samengesteld, waarvan de mannen die ze beoefenen het snelst vreemdgaan.

Mannen met déze sport zullen het snelst vreemdgaan

1. Rugby

Speelt je vriend rugby? Dan hebben we vervelend nieuws. Uit dit onderzoek bleek namelijk dat 21% van alle rugbyspelers vreemdgaat. Oei! Dit is écht een mega hoog percentage.

2. Voetbal

Nu denk je waarschijnlijk: ‘Natuurlijk staat voetbal zo hoog, veel mannen beoefenen deze sport!’, maar helaas is dit niet de reden. Uit het onderzoek bleek namelijk dat zo’n 19% van alle voetbalspelers vreemdgaat.

3. Golf

Ook het percentage van mannen die vreemdgaan en golf als sport beoefenen is vreselijk hoog. 17% van de golfers gaat namelijk vreemd.

4. Autosport

Is jouw boyfriend helemaal gek op autosport? Ook dan hebben we vervelend nieuws voor je. Zo’n 15% van de racers gaat namelijk vreemd.

5. Boksen

Op nummer vijf staan de mannen die boksen. Van alle mannelijke boksers gaat er namelijk ongeveer 12% vreemd. Ondanks het al aanzienlijk minder is dan de nummer één, is dit getal nog steeds vreselijk hoog.

6. Tennis

Ook voor de girlfriends van tennissers hebben we vervelend nieuws. 11% van alle mannen die tennissen gaat namelijk vreemd. Bizar!

7. Cricket

Zo’n 9% van de mannen die cricket als sport beoefenen zullen vreemdgaan. Gelukkig is cricket geen populaire sport in Nederland! 😉

8. Fietsen

Is jouw vriend een fietser? Dan is de kans – gelukkig – niet heel groot dat hij vreemdgaat. Ongeveer 7% van de mannen die fietsen als sport beoefenen zullen vreemdgaan. Nog steeds veel te veel, maar het getal is al een stuk gedaald!

9. Zwemmen

Goed, we bedoelen natuurlijk niet de vriendjes die het gewoon leuk vinden om een dagje naar het zwembad te gaan. Als jouw vriend zwemmen serieus als sport beoefend, is de kans ongeveer 5% dat hij vreemd zal gaan.

10. Atletiek

De laatste in het rijtje zijn de jongens van atletiek. Zo’n 4% van de mannen die atletiek beoefenen gaan vreemd.