Celebs

MAFS-Sonny en Dylan zetten volgende stap: ‘Het is fantastisch’

mafs-sonny-dylan

Ken jij MAFS-Sonny en Dylan nog die in het vorige seizoen het ja-woord tegen elkaar zeiden? De love birds zijn nog steeds samen en zijn toe aan de volgende stap!

‘Ik heb nog steeds een man’

In de nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker ging Aran Babe langs bij MAFS-koppel Sonny en Dylan. “Ik heb nog steeds een man”, grapt Sonny. Helaas komt het vaak voor dat de huwelijken van het programma niet lang stand houden, maar Sonny en Dylan zijn nog dolgelukkig samen! “Met ons gaat het supergoed. Ik kan bij hem mezelf zijn”, zegt de verliefde Dylan over zijn man. “We doen eigenlijk alles met elkaar. Het gaat heel goed en ik heb echt mijn maatje gevonden. Mijn maatje én mijn man”, vult Sonny aan. Bij de love birds gaat het zelfs zó goed dat ze toe zijn aan de volgende stap. Samenwonen!

Lees ook:
Om déze reden werd de autoruzie in MAFS niet uitgezonden

Samenwonen

Het gematchte koppel maakt bekend dat zij dus al sinds begin dit jaar samenwonen in Dordrecht. “Dat is natuurlijk fantastisch, dat je via zo’n programma de liefde vindt – met als enige obstakel 2,5 uur reistijd – dat dan gewoon de man van je leven zegt: ‘Ik kom naar je toe.'” Tijdens de MAFS-opnames woonde Dylan namelijk in Emmen en Sonny helemaal in Dordrecht. Dit verliefde stelletje bewijst maar weer goed dat liefde geen grenzen kent!

“Voor mij was het makkelijker om deze stap te maken dan voor mijn man”, gaat Dylan verder. De heren denken dat zij hun grote succes hebben te danken aan de chemie die er tussen hen is. “Ik denk dat als je die niet gelijk hebt. Chemie zoek je niet, dat moet je hebben.”

View post on Instagram
 
Beeld: instagram @sonnymonster