News

Oud MAFS-deelnemer doet bizarre onthulling over het programma

MAFS deelnemer onthulling

Het programma Marry at First Sight kennen de meeste waarschijnlijk wel. We hebben namelijk al meerdere seizoenen kunnen genieten van stellen die het avontuur aandurfde om te gaan trouwen met een wildvreemde. Toch zijn er veel dingen die wij als kijker niet te zien of horen krijgen. Een oud MAFS-deelnemer doet daarom nu een bizarre onthulling over het programma.

Married At First Sight

Jeroen Jansema kunnen de meeste wel herkennen van zijn deelname aan Marry at First Sight in 2020. Hij werd samen met Antoine gematcht en de twee stapte samen in het huwelijksbootje. Het getrouwde stel kon het gelijk ontzettend goed met elkaar vinden, maar helaas was het niet op liefdesgebied. Jeroen en Antoine besloten daarom om een punt te zetten achter hun huwelijk en door te gaan als vrienden. Toch doet MAFS-deelnemer Jeroen nu drie jaar later een bizarre onthulling over het programma, wat veel mensen waarschijnlijk niet wisten.

View post on Instagram
 

Bizarre onthulling

Jeroen werd dus in 2020 gekozen om mee te doen aan het programma. Toch zag hij wel gelijk een opmerkelijk contract wat hij moest ondertekenen. Er stond namelijk een flinke geheimhoudingsclausule op hem te wachten. Jeroen was alleen niet de enige die niks over zijn deelname mocht vertellen, ”Niet alleen ik, maar ook al mijn familieleden en vrienden die op het huwelijk zouden zijn” aldus Jeroen. Ook vertelde Jeroen dat er strenge eisen waren, ”Er stond in dat we twee jaar lang niets naar buiten mochten brengen, en dat we niet op een negatieve manier over MAFS mochten praten. En dat op straffe van 50.000 euro. Dat leek me toen prima.” vertelde Jeroen. Toch kwam dit nieuws voor veel kijkers als een enorme shock.

Lees ook:
Deze MAFS-deelnemer stapt opnieuw in het huwelijksbootje

Geldstraf

Het bleek voor Jeroen zwaarder dan verwacht. Als een andere kandidaat uit het programma namelijk de afspraken verbrak of een interview afnam met een tijdschrift, dan kon je dus een boete van 50.000 euro verwachten. Wait what?! Jeroen zegt hier het volgende op: “Ik weet niet of diegene dat echt heeft moeten betalen, maar je zorgt er daarna wel voor dat je je mond houdt. Ik kan inmiddels vrijuit praten. Met alles wat ik nu weet, zou ik niet meer meedoen aan MAFS. Het was heel zwaar.” Wat vind jij van de manier hoe Marry at first Sight handelt met de deelnemers?

Beeld: Marry at First Sight