Celebs

Oeh la la: Maan heeft een nieuwe lover en dit zou hem moeten zijn

maan

We dachten altijd dat Maan en haar vorige liefde Tony Junior nog wel bij elkaar zouden komen. De twee hielden na hun breuk nog heel veel van elkaar en Toon had zelfs een string van Maan boven zijn bed hangen. Maar niets is minder waar, want er gaan geruchten dat Maan inmiddels een nieuwe lover heeft en ze zijn zelfs al een aantal keer samen gespot! 

Maan heeft een nieuwe lover en dit zou hem moeten zijn

Dat Maan een nieuwe lover heeft, bracht de enige echte juice-koningin Yvonne Coldeweijer natuurlijk naar buiten. Op haar Instagram vertelt ze dan ook dat Maan een relatie zou hebben met een zanger van de band Goldband, namelijk met Karel. De twee waren samen met een groep gespot op de Parade in Den Haag, maar toen Yvonne het nieuws eenmaal bekend had gemaakt bleek dit niet de enige plek waar haar spionnen de twee hadden gespot. Sommige volgers van Yvonne zagen Karel en Maan namelijk ook samen op het festival Down the Rabbit Hole in Amsterdam. Eén ding is duidelijk: als Maan de liefde bij Karel heeft gevonden, dan zal een hereniging met Tony niet snel meer gebeuren. 

View post on Instagram
 

Is het echt een nieuwe liefde voor Maan?

Ondanks dat de plaatjes van de twee op Yvonne haar Instagram-account er wel heel gezellig uitzien, heeft Maan verder nog niks bevestigd over haar nieuwe liefde. Dus zou het natuurlijk ook kunnen dat ze gewoon vrienden zijn of dat er sprake is van een korte fling. Hoe dan ook, wij wensen Maan heel veel geluk toe in de toekomst en wij zouden het een mega leuk stel vinden! Mocht er meer bekend worden over de ‘nieuwe lover’ van Maan houden we jullie updated, girls.

Lees ook: Oei! Maan krijgt bakken kritiek na optreden PinkPop