Celebs

Oei! Maan krijgt bakken kritiek over zich heen na optreden op Pinkpop

Roos-Sanne

Afgelopen weekend vond de 51e editie van Pinkpop plaats! De grootste artiesten treden op, dus kon Maan natuurlijk ook niet ontbreken. Alleen dacht het publiek hier wel anders over, haar optreden zou namelijk een enorme tegenvaller zijn geweest. Op sociale media krijgt de zangeres nu ook bakken met kritiek over zich heen. 

Fans zijn teleurgesteld in optreden Maan

Het publiek vond niet alleen haar outfit, maar ook de muziekkeuze én haar stem nogal matig. 

Maan op Pinkpop

Afgelopen weekend trad Maan op tijdens de 51e editie van Pinkpop. Een hele prestatie natuurlijk, en vele vonden dan ook dat de zangeres het absoluut verdiend had. De afgelopen jaren is Maan namelijk behoorlijk populair geweest en heeft ze meerdere concertzalen uitverkocht. Het publiek had dan ook een hoge verwachting van haar optreden, maar dit viel dus nogal tegen. 

Lees ook: Huh? Heeft Maan nou botox gehad?

Juicechannel

”Heel veel mensen zijn ontevreden over het optreden van Maan afgelopen weekend op Pinkpop,” schrijft Juice Channel erover in hun Instagram Stories. ”Zo zou ze onder anderen gevraagd hebben of mensen hun zaklamp aan wilden zetten terwijl de zon nog scheen en was er ook veel kritiek op haar outfit.” Op Twitter zijn er ook veel negatieve reacties te lezen. Zo deelde iemand: ”Na het geweldige en persoonlijke optreden van Joost Klein is Maan bedroevend onpersoonlijk en commercieel. ‘Voelen jullie je sexy?”’. Ook stromen de reacties over haar outfit binnen. ”De stylist van Maan heeft volgens mij het Oktoberfest pakje doorgegeven,” schrijft iemand op Twitter. 

De tekst gaat verder onder de foto. 

De outfit die Maan droeg tijdens het optreden op Pinkpop:

De tekst gaat verder onder de post.

View post on Instagram
 

Lees ook: Wow: Tony Junior heeft een string van ex Maan boven zijn bed hangen

Optreden tijdens Parkpop

Een paar weken geleden stond Maan ook op Parkpop op het podium. Eigenlijk was dit weer hetzelfde verhaal: haar optreden viel toen ook al flink tegen bij de fans. ”Dit was precies zo tijdens Parkpop een paar weken geleden. Ze was slecht bij stem, zaklampjes op klaarlichte dag en te veel langzame liedjes achter elkaar zodat de energie van het publiek onwijs kelderde,” deelt iemand met Juicechannel. 

Bron: JuicechannelBeeld: Instagram @maan.de.st

Must reads 👀