News

Lynn en Maxim onthullen verrassend detail over Ex on the Beach

Als je wekelijks weer klaarzit voor een nieuwe aflevering van Ex On The Beach, is het je misschien wel eens opgevallen dat de kandidaten in de villa nooit een telefoon bij zich hebben. Maar wat gebeurt er precies met de telefoons van de deelnemers? Lynn en Maxim vertellen in een interview met TAGMAG hier meer over.

Ex On The Beach

Zondagavond ging het er heftig aan toe in Ex On The Beach. Kijkers waren nogal in shock over wat er allemaal gebeurde in de nieuwste aflevering. Zo zagen we dat nieuwkomer Cynthia een glas urine over zich heen kreeg van Ellen, maar ook Brandy, de ex van Marc-Junior, maakte haar entree in de villa. Dit was nog niet eens het ergste, want het ging er ook heftig aan toe tussen Lex en Jonna. In de aflevering was dus veel drama te zien, maar waar moeten de kandidaten zich anders mee bezig houden? In een interview met TAGMAG onthullen Lynn en Maxim een verrassend detail over Ex on the Beach.

Geen telefoon

In Ex On The Beach valt het je misschien wel eens op dat de kandidaten nooit op hun telefoon zitten. Lynn en Maxim delen hierover meer. “Twee, drie dagen van tevoren zit je in een hotel. Dan word je, afhankelijk van hoe jouw ex in de villa is, gedropt door MTV zelf. Dus als je in het hotel zit, komt iemand van de productie jouw GSM halen en is hij gewoon weg voor twee, drie weken”, laat Maxim weten.

Lees ook:
Dit werd niet uitgezonden tijdens de ruzie van Lex en Jonna in EOTB

Lynn geeft nogmaals aan dat de kandidaten echt geen telefoon bij zich hebben. “Je hebt echt geen telefoon daar. Je kan ook niemand bereiken, ook je ouders niet. Dat is soms ook wel wat het moeilijkste is, want er gebeurt in de villa natuurlijk heel veel. Maar dat gaat niet. Je hebt het echt met elkaar te doen, je hebt echt geen telefoon”, aldus Lynn.

Watch on YouTube
Beeld: Ex On The Beach