News

Zien: Love Island-Rowenna post hilarische foto’s op Instagram

Love Island Rowenna

Rowenna van der Linden deed in 2021 mee aan Love Island. Deze beauty zag er altijd perfect uit en ook op haar Instagram deelt ze regelmatig mooie kiekjes. Toch heeft Rowenna nu iets anders geplaatst dan normaal, ze post namelijk hilarische foto's van zichzelf op Instagram.

Love Island-Rowenna

De 21-jarige Rowenna van der Linden is te herkennen van haar deelname aan Love Island. Ook heeft ze onlangs laten weten dat haar grote droom is uitgekomen. Love Island-Rowenna heeft namelijk haar eigen sieraden lijn in samenwerking met het bekende merk Lucardi. Samen met haar vriend Donny heeft ze het allemaal goed voor elkaar en ze ziet er ook nog eens prachtig uit. Toch deelt ze nu op Instagram een paar hilarische foto’s, waarop ze laat zien dat niet altijd alles perfect is.

Hilarische foto’s

Rowenna deelde op haar Instagram een paar hilarische foto’s en liet hiermee zien dat niet elke foto perfect is. Ze deed dit ook samen met haar vriend Donny. Op haar Insta waren twee foto’s te zien, waarop de ene de perfecte Instagram foto was en de andere een realistische foto. Rowenna wilde laten zien dat er ook een andere kant is, aangezien op Instagram altijd het perfecte plaatje wordt gedeeld, waardoor veel jonge meiden onzeker worden. “Deze trend wilde ik graag doen, omdat ik jullie wil laten zien dat alles echt niet altijd zo ‘perfect’ is zoals het lijkt” aldus Rowenna. “Voor een mooie ‘insta foto’ zijn soms wel 50 andere foto’s gemaakt, waar ik echt niet allemaal fantastisch op sta.” Veel volgers vonden de foto’s dan ook hilarisch. You go girl!

View post on Instagram
 

Lees ook:
OMG! Rowenna vertelt over haar grootste blunder in Love Island

Reacties

Onder de foto’s kreeg Rowenna veel leuke reacties van haar volgers. Zo reageert een van haar volgers met: “Hahahahah dit vind ik zo leuk om te zien hè!! Jullie zijn ook zo leuk.” Een andere volger reageert: ”Jouw ‘mislukte’ foto’s zijn beter dan mijn goede foto’s.” Wij vinden het ieder geval heel erg leuk dat de brunette ook een andere kant laat zien van social media. Wat vind jij van de foto’s die Rowenna heeft geplaatst?

Beeld: @rowenna_vdl