News

Dit Love Island-koppel stapt binnenkort in het huwelijksbootje

love-island-koppel-trouwen

In 2019 deed Natascha der Kinderen mee aan Love Island. Een aantal jaar later, in 2021, deed ook Axel Beyaert mee aan het populaire programma. En hoewel de twee niet deelnamen aan hetzelfde seizoen, hebben ze elkaar na de opnames van de show toch gevonden. Ze werden verliefd en zijn inmiddels al drie jaar samen. En nu heeft Axel zelfs zijn vriendin ten huwelijk gevraagd.

Love Island

Als je fan bent van het programma Love Island, dan hoeven we je vast niet te vertellen wie Axel Beyaert is. In 2021 deed hij mee aan de datingshow, maar verliet de Belgische wiskundedocent de villa helaas ook weer zonder succes. Toch vond hij na de opnames van het programma de liefde bij een andere oud-deelneemster.

Hij had meteen een goede klik met Natascha der Kinderen, die een aantal seizoen daarvoor de ware liefde probeerde te vinden in de Love Island-villa. Maar ook Natascha had weinig succes in de datingshow. Niet veel later maakte het stel bekend dat ze dolgelukkig zijn met elkaar en nu stappen ze binnenkort dus zelfs samen in het huwelijksbootje.

Lees ook:
Fans van Love Island hebben kritiek op het nieuwe seizoen

Axel Beyaert & Natascha der Kinderen verloofd

Op Instagram zien we een video waarin Axel zijn vriendin Natascha ten huwelijk vraagt. En dat lijkt wel een sprookje. Het speelt zich af in Parijs, op het balkon van een prachtig hotel. Op de achtergrond zien we de Eiffeltoren en op de muur staat in neonletters de tekst: ‘Will You Marry me?’. En natuurlijk kon de ontroerde Natascha daar geen nee tegen zeggen. De twee nemen dus de volgende stap in hun relatie. Wij wensen het verloofde koppel heel veel geluk in de liefde en in de toekomst.

View post on Instagram
 

Beeld: RTL