News

Love Island-Jotti bevestigt haar relatie met haar nieuwe lover

jotti-love-islander-nieuwe-lover

Jotti Verbruggen kennen we natuurlijk allemaal van het programma Love Island. Helaas heeft ze na dit programma niet haar ware liefde gevonden. Maar op Instagram heeft ze nu bekendgemaakt dat ze toch weer gelukkig is in de liefde.

Jotti Verbruggen

We kennen Jotti Verbruggen natuurlijk van het populaire programma Love Island. Deze oud-Islander deed vorig jaar mee aan dit programma en ze had zelfs gewonnen samen met Cas Hooijer. Ze hebben vier maanden een relatie gehad. Maar uiteindelijk bleek Cas vreemd te zijn gegaan en is deze relatie ook tot een einde gekomen.

Eerder is Jotti ook nog eens gevraagd voor Love Island, maar ze wilde alleen meedoen aan het programma als ze hiervoor een enorm geldbedrag voor zou krijgen. En ook dachten fans van Jotti dat ze niet mee zou willen doen, omdat ze een nieuwe lover heeft en die geruchten blijken nu dus waar te zijn.

Nieuwe lover

Jotti deelt op haar Instagram een foto samen met haar nieuwe vriend. “Fav person in the world”, schrijft ze onder de foto. Maar wie is deze nieuwe lover dan? Jotti heeft de liefde gevonden bij Jan Bert. Verder weten we nog niet heel veel over hem, maar we zijn wel aan de weet te komen dat hij een fanatieke bergbeklimmer is.

Eerder heeft Jan al op zijn Instagram een foto van hen samen gedeeld, maar nu heeft ook Jotti de relatie Instagramofficial gemaakt. Cute! Zou dit dan de liefde van Jotti haar leven zijn? Wij wensen Jotti en Jan heel veel geluk samen!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @jottiverbruggen