News

Deze deelneemster doet voor derde keer mee aan Love Island

love island

Love Island is de perfecte plek om jouw ware liefde te leren kennen. Helaas vindt niet iedereen gelijk de liefde van zijn leven en ook deze Love Island-ster is het niet direct gelukt. Binnenkort probeert deze realityster het voor de derde keer, maar dan niet in Nederland.

Love Island

Bij Love Island hopen singles tijdens een heerlijke zomer de ware liefde te vinden. Om in de villa te mogen blijven, moeten de singles koppels vormen. Tijdens dates en opdrachten leren de Islanders elkaar steeds beter kennen. Zij doen dit onder begeleiding van Holly Mae Brood en Viktor Verhulst. Binnenkort zien we ook weer een oude bekende opduiken in het programma. Zij gaat voor de derde keer mee doen en hoopt dit keer wel naar huis te gaan met de liefde van haar leven.

Driemaal is scheepsrecht

Raphaëlla Duringer leerden we voor het eerst kennen in Love Island Nederland & België 2020. Vorig jaar deed ze nog een keer een poging, maar dan als bombshell in Casa Amor. Maar helaas lukte het haar weer niet om de liefde te vinden. De realityster gaat nu voor de derde keer de poging wagen, maar dit keer niet in Nederland, maar in Frankrijk. “Le drama komt altijd op mijn pad”, vertelt ze in haar voorstelvideo. “Raphaëlla zet koppels op hun kop met haar explosieve karakter!”, schrijven de makers in de caption. Ondanks haar Belgische roots, stelt de brunette zich vloeiend voor in het Frans.

View post on Instagram
 

Deelname

In 2020 deed Raphaëlla voor het eerst mee aan Love Island. Ze kon het goed vinden met Mattheüs, maar helaas werkte het niet. Een jaar later kwam ze als bombshell opnieuw in het programma. In Casa Amor vormde ze een koppel met Merijn. Hoewel de twee goed met elkaar konden opschieten, was het niet meer dan vriendschap geworden. “We zijn vrienden, er gaat ook niets gebeuren tussen ons”, aldus Raphaëlla.

Lees ook:
Kijkers Ex on the Beach zeggen allemaal hetzelfde over kandidaten

Love Island is ook niet altijd even makkelijk geweest voor de brunette. Na haar avontuur schreef zij op Instagram het volgende: “Zoals jullie wel allemaal hebben gezien is mijn avontuur niet vlekkeloos verlopen. Ik heb tranen gelaten, foute keuzes gemaakt, mensen gekwetst en ben in shock geweest. Er is heel veel gebeurd, maar dat maakt me alleen maar een mens én aan de andere kant zou ik helemaal niets aan mijn avontuur veranderen, want alles gebeurt met een reden.” Wij zijn benieuwd of Raphaëlla de liefde zal gaan vinden in Frankrijk. Wij wensen haar ieder geval heel veel succes!

Beeld: Love Island

Must reads 👀