Films & Series

Welke koppels in Love Island bleven elkaar trouw na ‘Casa Amor?’

love-island-casa-amor

Alle deelnemers zijn weer teruggekeerd naar de Love Island-villa. De dagen in ‘Casa Amor’ zitten er weer op. Sommige Islanders hebben aangegeven een nieuwe klik te hebben gevonden, maar andere deelnemers zijn hun partner wel trouw gebleven. Benieuwd wie dit zijn? Lees dan snel verder!

Deze koppels van Love Island zijn elkaar trouw gebleven na Casa Amor

Let op! Dit artikel bevat spoilers

Mara & Marvin

Mara was gekoppeld aan Marvin. Ze had besloten om trouw aan hem te blijven, maar Marvin heeft een andere keuze gemaakt. Hij heeft gevoelens gekregen voor oud-deelnemer Lio. Zijn beslissing had niets met Mara te maken liet hij weten. Ik vind je echt een heel sympathieke en leuke dame. Maar ik moet eerlijk zijn tegenover mezelf. Als ik naar Lio kijk, word ik een beetje zenuwachtig. Als ik ‘s morgens naast haar wakker word, wil ik eigenlijk niet opstaan.” Mara heeft daar weinig op te zeggen en blijft als single achter in de villa.

Fé & Lennert

Daarna is het de beurt aan Fé. Ze lijkt geen twijfels te hebben over de loyaliteit tussen haar en Lennert. “Hij weet wat hij hier heeft zitten”, vertelt ze erover. Ze kan dan ook niet wachten totdat hij zijn keuze onthult. En inderdaad heeft Lennert zich niet laten verleiden door andere vrouwen in ‘Casa Amor’. Volgens hem kon niemand tippen aan Fé.

Sunita & Merijn

Sunita is wel haar hart aan iemand anders verloren. Ze vormden samen met Merijn een sterk koppel, maar ze blijkt nu toch een betere connectie te hebben met oud-winnaar Mert. Maar Sunita heeft een logische verklaring voor een herkoppeling: “Ik had verwacht dat ik hem heel erg zou missen, maar dat gevoel had ik niet. Dat is voor mij al een duidelijk teken.” Merijn zet zijn avontuur voort als single in de Love Island-villa.Hij heeft dubbele gevoelens over de keuze van Sunita. “Daarom ben ik nogal in shock.”

Yousri & Jotti

Voor ‘Casa Amor’ waren Yousri en Jotti al een vriendschapskoppel. Daarom is het ook niet vreemd dat ze erover heeft gekozen om te herkoppelen. Dat doet ze met de Nederlandse Cas, hij trok meteen haar aandacht. “Dat heb ik nog niet gehad in dit avontuur.”

Ook Yousri heeft iemand gevonden in de andere villa, namelijk oud-deelneemster Raphaella. Maar toch lijkt ook hier sprake te zijn van een vriendschappelijke klik. “Ik gun Raphaella een kans op de liefde”, vertelt Yousri. “Voor de rest zit er niemand in casa die ik beter zou willen leren kennen.”

Lees ook
WOW! Zo vroeg moeten de deelnemers van Love Island iedere ochtend opstaan

Amandine & Jules

Als laatste is Amandine aan de beurt. Tijdens ‘Casa Amor’ kwam ze erachter dat ze steeds meer gevoelens heeft voor Jules. En ook met de bombshells had ze geen klik. Ze wilde dus trouw blijven aan Jules, maar die had andere plannen. Hij heeft namelijk besloten om oud-deelnemer Lisa mee terug te nemen. “De gesprekken die ik met haar had, waren heel sterk.” Toch vindt hij het lastig dat hij Amandine moet teleurstellen. “Het is een topdame.” Amandine blijft dus single in de villa.

Singles

De singles riskeren het om de villa uitgezet te worden na de herkoppeling, dat geldt ook voor de bombshells. De Islanders mogen twee singles redden, dat zijn Merijn en Amandine. Ook de kijker had een stem, zij mochten een oud-deelnemer redden en kozen Imen. Alle andere singles moesten de Love Island-villa per direct verlaten.

Bron: RTL BoulevardBeeld: Love Island

Must reads 👀