Films & Series

Yes! De kerstklassieker Love Actually krijgt een reünie

Celine
love-actually

Wij op de redactie van Girlscene houden van kerstfilms. Het zijn er inmiddels zoveel dat kiezen moeilijk wordt. Maar onze favoriet blijft toch wel dé klassieker Love Actually. En als jij ook zo’n fan bent van deze film, dan hebben we goed nieuws voor jou! Love Actually krijgt ter ere van het twintigjarige jubileum van de film een reünie!

Love Actually

We kunnen de dialogen van onze favoriete kerstfilm inmiddels wel dromen. De dansscène van Hugh Grant, Olivia Olson die All I Want For Christmas zingt, Jamie die zijn schoonmaakster ten huwelijk vraagt in Portugal. Allemaal zo romantisch!

Je zal je dan misschien ook heel oud voelen als je hoort dat Love Actually alweer bijna twintig jaar (!) geleden uitkwam. In november 2003 verscheen de film in de bioscopen en volgend jaar vieren ze hun twintigste jubileum. Daarom komt netwerk ABS met een reeks interviews met de acteurs die een terugblik geven op de kerstklassieker. Hoe leuk?!

Watch on YouTube

Reünie

De trailer van ABC laat zien dat onder anderen Hugh Grant, Emma Thompson, Laura Binney en Bill Nighy een interview zullen geven in deze film. Hugh Grant blikt bijvoorbeeld terug op de iconische dansscène, maar laat ook weten dat deze er bijna niet was geweest! Ook zien we kindersterretjes Thomas Brodie-Sangster en Olivia Olson, die inmiddels niet meer zo klein zijn. Ook zal Olivia Olson nog een keer haar versie van All I Want For Christmas gaan zingen. Wij kunnen niet wachten!

Lees ook:
Fan van Notting Hill? Dan wil je déze nieuwe kerstfilm zeker kijken!

Nog even geduld

Helaas zullen we nog even geduld moeten hebben. De speciale reünie film van Love Actually staat gepland op 29 november op de Amerikaanse zender ABC. En voor de Nederlandse fans is het nog even afwachten of deze ook te zien zal zijn op de Nederlandse televisie. We houden jullie op de hoogte!