Celebs

Louisa Janssen wil tweede kans: ‘Ik had me echt willen bewijzen’

louisa-janssen-jungle

De 37-jarige Louisa Janssen vindt het heel jammer dat ze de jungle moest verlaten. Daarom hoopt ze van harte dat ze ooit nog een keer mee mag doen aan Echte Meisjes in de Jungle. Zij verdient namelijk naar eigen zeggen ‘een tweede kans’.

Echte Meisjes in de Jungle

In de tweede aflevering van Echte Meisjes in de Jungle, zien we hoe de bom los barst tussen de meiden. Het rode team heeft eindelijk de winst binnen weten te halen, waarna Annabel naar het blauwe team roept: “Weten jullie ook eens hoe dat voelt!” Een opmerking die bij Louisa al snel in het verkeerde keelgat schoot. Na wat geschreeuw neemt Esmée het voor haar teamlid op en verandert het geschreeuw in geduw. Uiteindelijk duwt Louisa Esmée zelfs het rijstveld in, waardoor de arm van Esmée uit de kom schiet. Einde verhaal voor zowel Louisa en Esmée dus, want de makers van het programma toleren geen geweld en ook Esmée kan niet meer meedoen door haar verwondingen.

‘Slachtofferrol’

Na de aflevering besluit Louisa op Instagram haar excuses aan te bieden en geeft een verklaring voor haar gedrag. Ze voelde zich naar eigen zeggen een ‘freak’ tussen alle vrouwen en was daardoor heel erg onzeker. “Er brak bij mij een stop in de jungle. Pesten en onrechtvaardigheid daar kan ik heel slecht tegen”, schrijft ze. Ze heeft spijt van de gebeurtenissen en geeft aan dat dit normaal gesproken helemaal niet in haar aard zit. Maar deze excuses zitten de andere deelneemsters niet lekker. Als Annabel in een Q&A naar de reactie van Louisa wordt gevraagd, draait ze er niet omheen. “Ik vind het een beetje lastig dat Louisa nu in een slachtofferrol kruipt, want zij is degene die Esmée heeft aangevallen.” Sterker nog, Annabel vindt deze reactie oneerlijk, aangezien de vinger nu de andere kant op wijst. “Ik vind het gewoon niet terecht dat zij nu degene is die zich gepest voelt en die anderen nu pesters noemt.”

View post on Instagram
 

Lees ook:
Kijkers verbazen zich over deelneemster Echte Meisjes in de Jungle

Tweede kans

Louisa wil niet alleen een tweede kans in het programma, maar ook bij de meiden. “Ik heb honderd keer aangegeven dat ik het uit wil praten, maar ze willen allemaal niet”, zegt Louisa. “Dat is prima. Ik ga niet meer op m’n knieën, ik ga niet meer smeken. Het is goed, het is geweest. Voor mij is het klaar. Ik vind het heel erg dat ik niet meer in de jungle zit, want ik had me echt wel willen bewijzen.” Esmee beweert daarentegen dat Louisa helemaal geen contact met haar heeft gezocht. Laten we voor de meiden duimen, dat ze niks meer met elkaar te maken hoeven hebben.

Beeld: Videoland