News

Wait what?! LLDL-Mario is vader van déze Temptation Island-ster

vader temptation island-ster

Mario, uit Lang Leve de Liefde, is geen onbekende in de reality wereld. Hij is namelijk de vader van déze Temptation Island-ster!

Lang Leve de Liefde

Elke avond kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering van Lang Leve de Liefde, en deze week maakte we kennis met de goedlachse Mario. De single was voor een aantal dagen op date met Petra. Op dinsdagavond zagen we hoe ze elkaar leerde kennen, woensdag hoe de rest van de date verliep en vanavond zullen we erachter komen of de twee nog willen verlengen. De vonk is nog niet overgeslagen bij de vrijgezellen, dus de toekomst samen ziet er niet veel belovend uit. Voordat Mario aan dit programma mee deed, wist hij al een hele boel over de reality wereld. Deze Lang Leve de Liefde deelnemer is namelijk de vader van deze Temptation-ster!

View post on Instagram
 

Lees ook:
Temptation Island Mike en Evie heb je hier al eerder kunnen zien

Daisy Piras

Ondanks dat het erop lijkt dat Mario in zijn eentje weer naar huis zal gaan, heeft hij altijd nog zijn dochter om op terug te vallen. En dat is niemand minder dan Temptation Island-ster Daisy Piras. Op Instagram deelde de realityster een grappig filmpje met haar vader, waar ze hint naar zijn deelname in Lang Leve de Liefde. Zo leuk!

Daisy deed een paar jaar geleden mee aan Temptation Island als verleidster. Hier liep ze zonder succes de villa weer uit, maar kreeg later een relatie met Luca Borsato. Daisy en Luca zijn inmiddels niet meer samen en de knappe influencer gaat vooralsnog als single door het leven.

View post on Instagram
 
Beeld: lang leve de liefde