Beauty

Trend-alert! Lipgloss nagels is dé nieuwe trend van 2023

lipgloss-nagels

Het valt niet te ontkennen dat we vorig jaar gek waren op alles wat glimt. Van de glazed donut nagellak, tot glass skin en shiny lipgloss. We hebben het massaal voorbij zien komen en vooral dat laatste is onze inspiratiebron geweest voor deze nieuwe nageltrend. In 2023 zijn de lipgloss nagels helemaal trending.

Lipgloss nagels

Wat zijn lipgloss nagels eigenlijk? Het zijn in ieder geval geen plakkerige vingertoppen, omdat je ze besmeurd hebt met glanzende lipgloss. Dat is één ding. De lipgloss look gaat namelijk over de afwerking van de nagels. De nagelijk bootst het glanzende doorschijnende effect van dit make-up product na.

Lees ook:
Wil je net zo’n kaaklijn als Bella Hadid? Gebruik dit TikTok-trucje!

Hoe creëer je ze?

Aangezien deze nagellaktrend heel minimalistisch is heb je maar weinig nodig, namelijk: een doorschijnende nagellak met een lichte roze tint. Deze tint zorgt ervoor dat je nagels egaal van kleur worden, maar behoudt je toch de natuurlijke kleur. Waar de glazed donut nails worden afgemaakt met glitters, gebeurt dit bij de lipgloss nagels niet. Wanneer je toch behoefte hebt aan wat glitter, moet je gaan voor een kleur waar een subtiele glitter doorheen verwerkt zit. Net zoals een lipgloss eigenlijk.

Om inspiratie op te kunnen doen hebben we de mooiste creaties voor je op een rij gezet. Van volledig transparant, tot baby roze tot een touch of glitter! Wij zijn op elke variant verliefd!

Beeld: pinterest

Must reads 👀