News

Zien: Love Island-Lio deelt prachtige fotoshoot van babybuik

lio-verborgh

In maart maakten Lio Verborgh en Marvin Trentels bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Inmiddels zijn we alweer een paar maanden verder en de babybuik van Lio is inmiddels behoorlijk aanwezig. Ze deelt deze dan ook trots tijdens een prachtige fototshoot.

Lio en Marvin in verwachting

Op Instagram geeft het Love Island-koppel vaak een update over de zwangerschap. Zo deelde ze in maart dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje en in april maakte het stel bekend dat het een jongetje wordt. “It’s a boy”, schreven ze destijds bij de post op Instagram.

Nu zijn we alweer een tijdje verder en Lio is inmiddels al acht maanden zwanger, het is dus tijd voor de laatste loodjes. En deze wilde ze graag vast laten leggen tijden een zwangerschapsfotoshoot. En hier was haar prachtige babybuik dan ook goed te zien. Uiteraard heeft Lio deze ook met al haar volgers op Instagram gedeeld. Echt een beauty!

View post on Instagram
 

Lees ook:
Dit Temptation-koppel is in verwachting van hun eerste kindje 

Laatste loodjes

Een aantal dagen geleden liet Lio nog op Instagram weten dat ze niet kan wachten tot hun kindje geboren is. “Nog een aantal weekjes. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten lieve schat”, aldus Lio. Ook hebben Lio en Marvin al eerder laten weten in een interview met Grazia dat ze graag moeder wilde worden. “Ik word bijna dertig en ik heb vroeger altijd gezegd dat ik kinderen wilde voor mijn dertigste”, aldus Marvin. “Niet dat dat een must is, maar alleen als het met de juiste persoon is. Als dat nog zou kunnen met Lio dan is dat uiteraard wel tof, maar we willen er geen druk achter zetten.”

Beeld: instagram: @lioverborgh