Celebs

Lil Kleine eist dure horloges van Jaimie Vaes en zoontje Lío terug

lil-kleine-jaimie-vaes

Iedereen weet inmiddels dat Lil Kleine en Jaimie Vaes uit elkaar zijn. Jaimie en zoontje Lío kregen vaak cadeaus van Jorik, Lil Kleine’s echt naam, maar nu de relatie over is wil hij alle dure horloges weer terug. 

Lil Kleine eist cadeaus terug van Jaimie Vaes

In de nieuwste aflevering van Jaimie In The Vaes Lane vertelt ze hierover.

Dure horloges

Vrijdag verschijnt er weer een nieuwe aflevering van de realityserie op discovery+, maar we kregen alvast weer een voorproefje. In het fragment is de zien dat Jaimie aan Koen Pieter van Dijk (Kardashian) en Estelle Cruijff vertelt dat ze een bericht van haar advocaat heeft ontvangen, want Jorik wil zijn dure horloges terug. “Er wordt nu gezegd dat het nooit een cadeau is geweest. Ik zweer het je, er wordt nu gezegd dat het nooit een schenking is geweest. Je weet: als hij wat gaf, dan moest dat vanuit elke hoek gefilmd worden want Jorik was zo goed voor zijn vrouw. En nu wordt in een e-mail zwart op wit gezegd dat dat gewoon niet waar is.”

Lees ook
Hoe zit het nu eigenlijk met het OM-onderzoek naar Lil Kleine?

Band met Jorik

“Ik ben papa en mama tegelijkertijd. Het is heel jammer dat het zo moet gaan, maar het leven gaat door. Ik probeer er als moeder zijnde iets van te maken,” vertelde Jaimie eerder al over haar band met Jorik. “Het is wenselijk dat zijn vader een rol gaat spelen, maar als het niet zo is, dan is het zo.” Jaimie krijgt alleen geen alimentatie van Lil Kleine. “Het werd een gevecht tussen mijn en zijn advocaten en na de zoveelste teleurstelling dacht ik, laat ook maar. Hou het maar lekker, dan doe ik het wel alleen.” Lil Kleine werd drie maanden geleden opgepakt nadat hij tijdens een ruzie Jaimie haar hoofd tussen een auto portier had geslagen. De twee zijn sindsdien uit elkaar.

Beeld: instagram @jaimievaes