Lifestyle

Met deze simpele hack kan je ook je rug insmeren als je alleen bent

hack rug insmeren

Als je besluit een dagje heerlijk in de zon te gaan liggen, dan is het ontzettend belangrijk om je goed in te smeren. Het is alleen best wel lastig als je alleen bent om op sommige plekken te komen. Natuurlijk kun je een wildvreemde vragen, maar je kunt het ook zelf doen! Met deze simpele hack kan je gemakkelijk je eigen rug insmeren.

Je eigen rug insmeren

Het zonnetje begint langzamerhand weer te schijnen in ons koude kikkerlandje. Het zal daarom ook steeds vaker voorkomen dat we heerlijk de tuindeuren open gooien of naar het strand gaan. De zon is natuurlijk heerlijk, maar het is wel ontzettend belangrijk om je goed in te smeren. Ben je nou alleen, dan is het soms nog best wel lastig om bij sommige plekken te komen. Maar wij hebben een simpele hack, waardoor jij straks gemakkelijk je eigen rug kan insmeren.

Lees ook: 
De expert vertelt: alles over zonnen en zonnebanken

Simpele hack

Wij vertellen je een simpele hack waardoor je gemakkelijk je eigen rug kan insmeren. Door alleen je handen te gebruiken kan je de zonnebrandcrème niet aanbrengen op sommige plekken aan jouw rug, waardoor de kans dat je verbrand een stuk groter is. Een handige manier om je rug in te smeren wanneer je alleen bent is door huishoudfolie te gebruiken. Ja, je hoort het goed! Zorg dat je een halfuur voordat je in de zon gaat je insmeert voor optimale bescherming. Ga jij deze hack deze zomer ook uitproberen?

Bekijk de video hieronder om te zien hoe je jouw rug zelf in kan smeren:

Watch on YouTube

Beeld: Pinterest