Lifestyle

OMG: deze geweldige jacuzzi van Lidl is nu in de aanbieding

Lidl opblaasbare jacuzzi's

De laatste tijd heeft Lidl steeds vaker geweldige aanbiedingen. Vooral nu de zomer eraan komt zitten we massaal allemaal weer lekker in de tuin. Maar voor die dagen dat de temperaturen toch nog wat kunnen dalen in ons kleine kikkerlandje verkoopt Lidl nu een opblaasbare jacuzzi en die is dus zelfs in de aanbieding.

Lidl

De zomer is dan nu echt eindelijk begonnen. Afgelopen week hebben we dan ook al meerdere dagen kunnen genieten van het zonnetje. Toch blijft Nederland een koud kikkerlandje en kan het daarom zomaar ineens flink afkoelen. Dat betekent niet dat je gelijk naar binnen moet rennen om onder je kleedje te duiken, maar je kan ook een gezellige avond in een verwarmde jacuzzi doorbrengen. En bij Lidl kun je nu zo’n opblaasbare jacuzzi kopen voor een spotprijsje.

Lees ook:
Wil je hebben: Lidl verkoopt nu een roze espressomachine

Opblaasbare jacuzzi

Heerlijk samen met je vriendinnen genieten van een lekkere borrel in een jacuzzi, wie wil dat nou niet?! Lidl maakt deze kans mogelijk, want deze geweldige opblaasbare jacuzzi’s zijn nu in de aanbieding. Je koopt nu namelijk al deze Bestway Jacuzzi voor € 399. in plaats van € 599. Ook de Palm Springmodellen zijn nu in de aanbieding, namelijk voor € 499. Natuurlijk is dit voor veel mensen nog steeds een hoop geld, maar als je toevallig nog op zoek bent naar goede opblaasbare jacuzzi’s, dan moet je zeker gaan rennen naar Lidl ;-).