Food

Lidl brengt Nederlandse traditie tot leven met unieke kroketletter

Zet je verstand op nul en die frituur op 180 graden, want de Lidl verkoopt de perfecte snack voor alle kroketliefhebbers! De perfecte combinatie tussen Sinterklaas en de frituur, want met deze kroketletters kom je helemaal in de december-stemming. Het is misschien nog een beetje vroeg, maar deze konden wij niet in de schappen laten liggen.

De kroketletter

Wij kwamen een video tegen op TikTok en dat moeten we even delen met jullie. We zagen namelijk dat Lidl nu een kroketletter verkoopt. Dus als jij geen fan bent van een chocolade letter dan is dit het perfecte hartige alternatief. Enne, als je wel fan bent van chocolade, dan is dit alsnog de perfecte toevoeging aan je snack plankje.

De pepernoten heeft iedereen inmiddels al wel in huis gehaald, want deze zijn nu al een tijdje te koop. Ze liggen dan ook in zakken vol bij ons op het kantoor. Nu is er iets op de markt gebracht dat haast beter is dan pepernoten of een chocolade letter. Als jouw favoriete snack een kroket is dan moet je dit echt proberen. Lidl verkoopt nu een kroketletter, perfect voor alle kroket fans. Het smaakt gewoon naar een normale kroket, alleen is deze in een vorm van een S van Sinterklaas. En wees niet getreurd als je geen frituur hebt thuis, want je kan deze kroketletter gewoon in de oven of airfryer doen.

TikTok viral

In de TikTok video die wij tegenkwamen is ook een eerlijke review gegeven. “Het ruikt naar een oliebol”, hmm oké interessant, maar het “smaakt wel lekker”. Toch verwachten veel mensen dat het één grote kroketletter is, maar niks is minder waar. Er zitten namelijk 3 mini kroketletters in de verpakking.

View post on TikTok

Ook de welbekende Snackspert heeft deze kroketletter geprobeerd. Onder zijn video zet hij een heel erg leuk gedichtje. “Sint zat eens te denken, wat zal hij toch al die snackers in Nederland gaan schenken? Een letter van chocolade is dan misschien goed idee, want zo zoet, dan zijn we niet zo tevree. Liever wat hartigs, want dat vinden de snackers prachtig.” En zo gaat het ‘gedicht’ nog wel even door. Maar ook hij vindt het een voldoende voor deze lekkernij.

View post on Instagram
 

Oh en, dit is ook nog eens een erg geinig cadeautje om aan iemand te geven voor Sinterklaas. Het is ook maar € 1,99, dus een kleine moeite. Ren nu snel naar Lidl om deze heerlijke kroketletter te kopen.

Beeld: LIDl