Food

Licor 43 lanceert nieuwe limited edition crème brûlée smaak

licor-43-creme-brulee

Licor 43 doet het elke keer weer! Nu komen ze weer met een nieuwe limited edition Licor 43. Deze smaak heb jij waarschijnlijk nog niet eerder gehoord. Het is namelijk een crème brûlée Licor 43. Dit wil je toch meteen proberen?

Licor 43

Ben jij ook zo gek op Licor 43? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want ze hebben weer een nieuwe smaak gelanceerd. En van deze smaak kan je echt niet af blijven zo lekker. Het gaat hier om de nieuwe Licor 43 crème brûlée smaak. Heerlijk om puur te drinken met wat ijs erbij, verwerk het in een toetje of maak er een lekker mix drankje van.

Andere smaken

Licor 43 doet het weer! Eerder hebben ze al verschillende soorten Licor 43 op de markt gebracht, maar deze nieuwe limited edition crème brûlée smaak overtreft dit toch echt wel. Toch waren de andere smaken van Licor 43 ook heerlijk om te watertanden. Denk aan bijvoorbeeld de Chocolate versie, Baristo of de Orchata variant.

Licor 43 crème brûlée

Deze crème brûlée Licor 43 heeft een verse vanille met gebrande suikersmaak. Dat wordt samengesmolten tot een heerlijke romige zoetigheid en dan krijg je de crème brûlée smaak. Het heeft een zachte smaak van de Licor 43. Alleen dit klinkt toch al heerlijk?

Deze crème brûlée Licor 43 kan je puur met een beetje ijs drinken of je drinkt het lekker als een mixje. Er zijn genoeg recepten te vinden. Denk aan bijvoorbeeld een lekkere crème brûlée martini. Of doe het in een toetje en natuurlijk kan je het drankje ook in de crème brûlée doen. Met deze koude dagen is het ook erg lekker om het limited edition Licor in de warme chocolademelk doen.

Crème brûlée Licor 43 martini recept:

  1. Shake de 40 ml Licor 43 crème brûlée samen met de 20 ml vodka en met de 30 ml espresso.
  2. Doe wat ijs bij de shake en shake het voor ongeveer 10 secondes
  3. Zeef de inhoud in een pre-chilled
  4. Ganeer het met 3 koffiebonen en smullen maar!
View post on Instagram
 

Goed nieuws! De crème brûlée Licor 43 is vanaf vandaag in de winkels verkrijgbaar. Ren dus snel naar de dichtstbijzijnde supermarkt en drink het op de manier wat jij lekker vindt.

Beeld: Instagram @licor43nl