Lifestyle

Wil je weten! Dit is wat jouw libido je vertelt over jouw persoonlijkheid

libido-persoonlijkheid

Sommige mensen hebben elke dag zin in een goede vrijpartij, terwijl anderen hier écht niet elke dag zin in hebben. Dat is allemaal oké, natuurlijk. Maar jouw libido kan wel iets zeggen over je persoonlijkheid! Dit is wat een hoog- en laag libido over jouw persoonlijkheid zegt.

Dit betekent een hoog of laag libido voor jouw persoonlijkheid

Je libido kan door van alles bepaald worden: door je leeftijd of door jouw vorm van anticonceptie bijvoorbeeld. Maar iedereen heeft van nature een bepaalde hoogte libido. Voor de één is dit hoger dan voor de ander. Dit is wat de hoogte van jouw libido over je persoonlijkheid zegt!

Laag libido

Mensen met een lager libido zijn vaak de echte overthinkers. Ze vinden confrontatie aangaan moeilijk en vermijden conflicten het liefst. Ook vinden ze het moeilijk dingen los te laten, waardoor ze dus gaan overthinken. Daarnaast zijn mensen met een lager libido gevoeliger voor een negatiever zelfbeeld. Toch zijn het wel hele sociale mensen die houden van een hapje en een drankje met de mensen waar zij van houden. Ook gaan mensen met een lager libido liever een diepe, betekenisvolle relatie aan in plaats van een beetje rondscharrelen.

Lees ook
Sorry, what? Veel kaas eten is blijkbaar slecht voor je libido

Hoog libido

Mensen met een hoog libido leven heel optimistisch. Ze laten stress niet in de weg komen en proberen van elk moment te genieten. Mensen met een hoger libido zijn vaak ook veel aanrakeriger. Ze houden van fysiek contact en zullen dus snel een hand op je arm leggen of hun arm om je heen slaan. Ook houden ze van knuffelen – vooral na een goeie vrijpartij 😉 -. Voor mensen met een hoger libido staat hun gezondheid vaak centraal, ze zullen dus niet al te vaak ongezond eten of drinken.

Beeld: pinterest