Films & Series

Bingen maar! Dit zijn de 5 leukste miniseries op Netflix

leukste-miniseries-netflix

Ben je ein-de-lijk klaar met alle elf de seizoenen van The Walking Dead en wil je niet wéér maanden bezig zijn met een nieuwe serie? Begin dan eens met het kijken van korte series! Dít zijn de leukste miniseries op Netflix

1. Dash & Lily

8 afleveringen

Laten we beginnen met eentje die precies past bij deze tijd van het jaar, kerst! In deze heerlijke weg-kijk-serie zien we hoe tegenpolen Dash en Lily elkaar berichten en opdrachten sturen door middel van een rood boekje dat ze voor elkaar achterlaten. Deze romantische Amerikaanse kerstserie is gebaseerd op een boek en bestaat uit maar acht afleveringen! Ideaal om in enkele dagen af te kijken!

Watch on YouTube

2. Boo, bitch

8 afleveringen

In deze hilarische tienerserie volg je twee hartsvriendinnen die alles er voor over hebben om gezien te worden en op te vallen bij de populaire kids. Maar wanneer een van de twee een geest wordt, moet ze haar best mogelijke leven leiden, nu het nog kan! We zien ook een bekend gezicht in de serie spelen, Lana Condor van To All The Boys I’ve Loved Before speelt namelijk de hoofdrol!

Watch on YouTube

3. I Am Not Okay With This

7 afleveringen

Vond jij de opmerkelijke serie The End of the F***ing World ook zo leuk? Dan is deze miniserie écht wat voor jou! Een ander (korter) verhaal met dezelfde sfeer. Deze Amerikaanse tienerserie bevat vooral veel duistere humor, hilarisch als je ons vraagt! We zien hoe de angstige Syd dealt met middelbare-schoolschaamte, familiedrama en ook nog eens superkrachten moet beheersen. Dit wil je zien!

Watch on YouTube

4. Everything sucks!

10 afleveringen

Deze Netflix miniserie speelt zich af in het kleine plaatsje ‘Boring’, maar de serie is alles behalve dat. Het is 1996 en de nerds en buitenbeentjes verdiepen zich in de opkomende technische wereld. In deze bitterzoete komedie-drama volg je een groep tieners op de middelbare school en alle ups en downs die hierbij komen kijken.

Watch on YouTube

Lees ook:
Fashion lovers opgelet! Deze 5 Netflix series moet je gezien hebben

5. Surviving Summer

10 afleveringen

We sluiten het lijstje van leukste miniseries op Netflix af met Surviving Summer. De tien afleveringen spelen zich af in het zomerse Australië en we volgen daar een rebelse tiener die in New York van school is gestuurd. Ze komt terecht in een vriendengroep van een jonge surfer en zorgt hier voor veel opschudding! Deze serie kijkt lekker weg en kan je met de hele familie kijken. Enjoy!

Watch on YouTube

Beeld: netflix

Must reads 👀