Lifestyle

De leukste kerstcadeautjes om op je wishlist te zetten 2023

leukste-kerstcadeautjes-2023

We hebben Sinterklaas nog niet uitgezwaaid, maar wij zijn al helemaal in de kerstsferen. Van prachtige boomdecoraties tot perfecte cadeautjes voor je vrienden en familie, we've got you covered! Decemberstress? Wij helpen je met een flinke dosis inspiratie voor het feestseizoen.

De leukste kerstcadeautjes

Mariah Carey heeft het seizoen officieel geopend, dus het is de hoogste tijd om aan de kerst inkopen te gaan beginnen. Of je nu lootjes hebt getrokken of voor iedereen uit het gezin een cadeautje moet scoren. Wij hebben de allerleukste en origineelste ideeën voor je verzameld. Ook als je zelf nog niet precies weet wat je wil vragen deze kerst, kan je hier een boel inspiratie op doen. En let op! Het is bijna Black Friday, dus zorg dat je voor die tijd je lijstje compleet hebt. Zo krijg je de beste deals en kan je met de centjes die je overhoudt ook nog wat leuks voor jezelf kopen. 😉 Dit zijn de beste kerstcadeautjes om te geven tijdens kerst 2023.

Zara Home

Dit jaar gaan we geen shampoos en luchtjes geven aan onze geliefde, maar komen we met originele en verrassende cadeautjes. Zara Home is al helemaal ready voor de feestdagen en hebben de schattigste decoraties voor in huis klaarliggen. Wat vind je van deze cute drinkglazen met sneeuwpoppetjes erop, of wat dacht je van een overheerlijke gingerbread geurkaars? Daarnaast zien we nog veel meer kerstige cadeautjes voorbij komen. Prachtig servies en feestelijke tafelkleden, leuk voor je eigen kerstdiner of om weg te geven aan je beste vriendin. We zien het op de video hieronder niet in beeld, maar de winkelketen heeft op dit moment ook de liefste pyjamaset met mini kersttakjes erop in het assortiment. Don’t walk, but sleigh to Zara! 

View post on TikTok

Bijenkorf giftlist

Voor degene die een groter budget hebben om te besteden tijdens de kerstdagen, heeft ook Bijenkorf genoeg om op je giftlist te zetten dit jaar. TikTokker Carlotta heeft een rondje door de wonderlijk versierde winkel gewandeld en de leukste kerstcadeautjes van 2023 vastgelegd. We zien een gorgeous set aan glazen langskomen. Perfect voor die ene vriendin die altijd alles organiseert en de vriendinnengroep bij haar thuis uitnodigt. Of wat dacht je van aandoenlijke en comfortabele sokken met rode hartjes erop. Heeft jouw zus altijd koude handen? Dan kan je de stijlvolle handschoenen van Ugg uitkiezen om onder de boom te leggen.

Niet alleen je vriendinnen mogen verwend worden, we mogen onze zorgzame ouders én grootouders natuurlijk niet vergeten. Opa’s en oma’s vinden niks leuker dan praten over hun kleinkinderen. Geef ze een fotoboek die je als decoratie op tafel kan leggen. Zo leg je onvergetelijke momenten vast en kunnen ze elke week met trots het boek erbij pakken als de buren een bakkie komen doen. Voor je ouders kan je de meest unieke kerstballen inslaan. Het merk Vondels, heeft al je favoriete voorwerpen veranderd in een opvallend ornament voor in de boom. Potjes met mosterd, felroze naaldhakken en zelfs een frikandel speciaal. Zo grappig!

View post on TikTok