Lifestyle

Dit zijn de 4 leukste dingen om te doen tijdens Halloween 2022

leukste-dingen-halloween

Nog een paar weekjes en dan is het weer tijd om te griezelen, want dan is het Halloween! Duik maar vast in de verkleedkist, want voor Halloween wil je natuurlijk wel leukste outfit dragen. Heb je nog geen plannen voor dit jaar? No worries, want dit zijn de 4 leukste dingen om te doen tijdens Halloween 2022. 

Halloween 2022

Is Halloween ook jouw favoriete feestje van het jaar, maar vergeet je steeds wanneer het is? Pak je agenda er maar vast bij want op 31 oktober is het weer tijd om in je engste outfit te griezelen. Nu je weet wanneer Halloween is, moet je natuurlijk wel weten wat er allemaal te doen is tijdens deze griezeldag. Wij delen de 5 leukste dingen die je kan doen tijdens Halloween. Durf je het aan…?

1. Halloween feestje

Er is vast wel een leuk Halloween feestje bij jou in de buurt waarvoor jij je in je engste outfit moet hullen. En zo niet, organiseer dan je eigen Halloween feest! Nodig al je friends uit, zeg dat ze hun Halloween kostuum niet mogen vergeten, maak van je huis een spookhuis en maak allemaal spooky snacks en drankjes. Zo tover je alles om in het griezel thema en verras jij je vrienden met het beste Halloween feest ooit. Halloween 2022 gaat zo geweldig worden.

2. Pompoen uithollen

Een pompoen uithollen klinkt misschien niet zo scary voor Halloween 2022, maar het is wel super leuk om te doen. Je kan bijvoorbeeld enge figuren in je pompoen snijden en je Halloween pompoen voor het huis zetten met een kaarsje erin. Hoe doe je dit? Allereerst moet je je pompoen uithollen. Snij de bovenkant open zodat je de inhoud van de pompoen eruit kan lepelen of snijden. Pas altijd op met scherpe voorwerpen voordat deze Halloween echt heel scary wordt! Wanneer je enkel de schil van de pompoen over hebt kun je vanaf de buitenkant je figuur uitsnijden. Plaats er een kaars in en je hebt je eigen Halloween pompoen gemaakt.

3. Enge films kijken

Trommel al je vrienden bij elkaar en ga samen horror films kijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van The Grudge, The Blair Witch Project of alle SAW-films? Geen zin om thuis te zitten tijdens Halloween 2022? Heel veel bioscopen draaien op deze dag veel enge films, dus jullie kunnen de movie night ook naar een bioscoop verplaatsen. Grote kans dat de film een stuk enger is als je in een grote, donkere bioscoopzaal zit.

4. Halloween Fright Nights

Als je de achtbanen in Walibi al eng vindt, dan vind jij Walibi Fright Nights 100 keer enger. Er zijn heel veel spookhuizen en bij de scare zones ben jij niet veilig, want voor je het weet zit er een creepy clown achter je aan. Alvast een voorproefje: “Eddie de (horror)clown heeft met Halloween 2022 de sleutel voor de poorten naar onheil in handen. De losgelaten freaks zijn bloeddorstiger dan ooit en beginnen aan de jacht naar nieuwe slachtoffers.” Klinkt creepy, toch?

View post on Instagram
 

Beeld: Pinterest