Lifestyle

Zon, cocktails en strand: dit zijn de leukste activiteiten op het Griekse eiland Kreta

De zomervakantie is eindelijk begonnen en daarom is het tijd om er eens even lekker een weekje tussenuit te gaan. Ben je van plan om dit jaar naar het Griekse Eiland Kreta te gaan? Lees dan snel verder, want deze dingen moet je dan sowieso gezien hebben op het eiland!

Dit zijn de leukste activiteiten op het Griekse eiland Kreta

Heb jij ook al zo’n zin in de vakantie en kun je niet wachten tot je de hele dag aan het zwembad kan liggen met een cocktail? Dan moet je absoluut eens het eiland Kreta bezoeken. Twijfel je nog? We hebben de leukste activiteiten op het eiland voor je op een rijtje gezet!

Watersporten in de Griekse zee

Het lijkt wel alsof iedereen tegenwoordig niets liever doet dan suppen met dit mooie weer. Maar hoe gaaf zou het zijn om dit in de Griekse zee te doen? Bij een aantal badplaats in Kreta kun je verschillende watersporten doen. Denk aan suppen of misschien wel kanoën. Dat wil je toch?

De tekst gaat verder onder de post

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sup touring Crete (@suptouringcrete)

Het strand van Vai bezoeken

Kreta staat natuurlijk bekend om de prachtige stranden. Maar het strand Vai springt er wel echt tussenuit. Dit strand ligt in het noordoosten van Kreta. Door de prachtige palmbomen, het parelwitte strand en het helderblauwe zeewater heb je het gevoel alsof je ergens op een tropisch eiland bent. Dat is pas echt genieten, right?

De tekst gaat verder onder de post

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Denise S. (@denise.nextstop)

Maak een wandeling door de Samariakloof

De Samariakloof is de smalste kloof ter wereld. Hoe tof is het om daar een wandeling doorheen te maken? Maar trek wel goede schoenen aan, want op teenslippers wordt dat nog een hele uitdaging. Het is namelijk een tocht van zestien kilometer. En dat klinkt misschien nogal als een heel eind, maar door de prachtige natuur heb je het gevoel dat je er zo doorheen bent. En mocht je na de kloof echt uitgeblust zijn? Dan heb je geluk, want de kloof komt uit bij de zee, dus dat betekent meteen een verfrissende duik. 😉

De tekst gaat verder onder de post

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rens Hubers (@renshubersphotography)

Lees ook
Met déze handige tips sla jij deze zomer jouw ideale vakantieliefde aan de haak

AcquaPlus waterpark in Chersonissos

Als je op vakantie bent dan wil je het liefste zwemmen toch, lekker van de glijbanen glijden en bommetjes maken. En waar kan dat beter dan in een gigantisch waterpark met heel veel toffe glijbanen? En als je dan toch in Chersonissos bent, dan kun je gelijk ook even een glimp van het nachtleven oppakken. Want uitgaan kan je daar als de beste. Als dat geen topdag wordt…!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kat Rin (@kat_rina_2019)

Beeld: Instagram | Pinterest