Celebs

Leroy over Prince Charming avontuur: ‘Diego zal hier niet de ware vinden’

eerste-afvaller-prince-charming

Het nieuwe seizoen van Prince Charming is inmiddels van start gegaan en Leroy is een van de eerste afvallers. Hij vertelt over zijn teleurstelling en denkt dat prins Diego geen ware liefde zal vinden in het programma

Prince Charming

We hebben kunnen zien hoe Leroy en Bart het programma als eerste moesten verlaten. Prince Charming had voor hun beide geen roos over en stuurt de mannen terug naar huis. Leroy vertelt openhartig over zijn korte deelname aan de realityshow. “Ik vind het erg jammer dat ik Prince Charming heb moeten verlaten, maar ja, eentje moet de eerste zijn en dat ben ik. Jammer dat ik niet de kans heb gekregen om mezelf te laten zien”, begint Leroy.

Ook denkt hij dat de andere jongens in het huis weinig tot geen kans maken. “Ik denk zeker dat er jongens nog in het huis zitten die eigenlijk helemaal niet klaar zijn voor/zin hebben in een relatie, maar meer zin hebben om te feesten en rellen. Maar goed, daar moet de prins zelf maar achter gaan komen.”

View post on Instagram
 

Lees ook:
Een intense start voor Prince Charming: veel tranen én ruzie

‘Diego zal hier niet de ware vinden’

Niet alleen heeft Leroy een uitgesproken mening over zijn medekandidaten, maar ook over prins Diego zelf heeft hij het een en ander te zeggen. “Ik gun Diego het wel dat hij de ware hier gaat vinden, maar ik denk het niet”, vertelt hij. En hoe zit hij zijn eigen liefdesleven voor zich? “Dat gaat sowieso wel goed komen, daar maak ik mij helemaal geen zorgen om. En sowieso mag iedereen mij altijd een DM sturen!”, aldus Leroy.

Beeld: videoland

Must reads 👀