Celebs

Leroy de Rouw ondergaat cosmetische ingreep: ‘Weinig zin in’

leroy-de-rouw-cosmetische-ingreep

BN'ers zijn niet vies van een ingreepje hier en daar. Ook de vriend van Jill Goede, Big Brother-kandidaat Leroy de Rouw, ondergaat vandaag een zware cosmetische ingreep.

Cosmetische ingreep

Leroy de Rouw ondergaat vandaag een zware cosmetische ingreep, waar hij zelf niet heel veel zin in heeft. Zij post op haar Instagram Stories dat hij een haartransplantatie zal ondergaan. Op de video is Leroy te zien en hij is zelfs al helemaal kaal geschoren voor de transplantatie. Jill vindt haar vriend er ieder geval goed uitzien. “Hij is knap, hè? Zo kaal? Ik zeg je moet het zo laten”, vertelt de blondine in de video. Leroy zelf heeft er ieder geval weinig zin in en kijkt er erg tegenop.

Lees ook: 
Talpa komt met een nieuw datingprogramma voor kookliefhebbers

Spanning

Niet alleen de vriend van Jill Goede heeft weinig zin in de cosmetische ingreep, maar ook Jill zelf vind het geen prettig idee. De Big Brother winnares is namelijk al snel thuis. “Leroy ligt daar en ik ben vertrokken. Ik kan dus niet tegen die geur. Die ziekenhuisgeur. Die steriele geur. En dan zie ik die naalden liggen en dan denk ik: oké, Jill ren. Dus ik ben weer thuis.” Wij wensen Leroy heel veel succes met de ingreep en hopen dat hij binnenkort weer een mooie bos haar heeft.

Beeld: Instagram: @jillgoede_

Must reads 👀