Lifestyle

Dinner is served! Ren naar Primark voor de nieuwste lente collectie

primark lente collectie

Mokjes, bordjes, schalen en kopjes. De nieuwe lente collectie van Primark heeft het allemaal en gaat daarom ook helemaal viraal op TikTok. Dus wees er snel bij, zodat jij kan serven met deze fleurige serviesset wanneer de eerste lente zonnestralen beginnen te schijnen. En geloof ons, deze setjes zijn wel écht heel cute.

Serviesset van Primark

De lente komt er aan en wij zijn zo excited! Het is weer tijd voor etentjes in de tuin en picknicks in het park. Het blijft langer licht, wat betekent dat jij samen met je vriendinnen tot in de late uurtjes door kunnen gaan met lachen. Krijg je er nog geen warm gevoel van? Dan helpen we je nog even een klein handje…

De zon begint éindelijk weer te schijnen en om dat te vieren heb je een dinner party georganiseerd voor jou en je besties. Alles is al geregeld; jullie hebben allemaal lekkere recepten opgezocht voor jullie etentje en jullie gaan de beste lente cocktails maken. Af en toe waait er een zacht lente briesje voorbij, en je voelt de beginnende lente zon je gezicht verwarmen. En dat allemaal terwijl je omringd bent door de allerleukste mensen die je kent. En er is nog één ding wat jouw girl dinner party afmaakt: de allerleukste en schattigste serviesset. En deze vind je momenteel bij de Primark!

View post on Instagram
 

Lentesferen

De nieuwe home collectie van Primark brengt de lente sfeer in huis. De lente collectie bestaat uit keramieken servies met gebloemde reliëf printjes. Het servies bevat onder andere verschillende bloemvormige schalen, borden en mokken in verschillende mooie pastelkleuren, waaronder geel, roze en paars. De pastelkleurige decoratie en servetten zorgen voor de perfecte finishing touch. Het enige wat nog ontbreekt zijn de bloemetjes op tafel! De prijzen van het gebloemde servies verschillen tussen de €3 en €10. Geen spring dinner party? Dan is het servies ook perfect voor Pasen, of gewoon omdat je het leuk vindt. Hoe dan ook fleurt deze keramieken set de hele tafel op.

Krijg je geen genoeg van al dat leuke servies? Misschien is deze Action serviesset met HK Living vibes helemaal jouw ding.

Beeld: primark