Food

Deze combinatie van Pornstar Martini en Aperol Spritz wil je proberen

passionfruit-spritz

Ben je ook dol op de Aperol Spritz en Pornstar Martini? Dan hebben we goed nieuws voor je! We hebben nu een recept gevonden waarmee je deze twee heerlijke cocktails kunt combineren. The best of both worlds!

Recept voor een Passionfruit Spritz

We hebben het over de heerlijke Passionfruit Spritz. Deze cocktail bevat het zoete van een Pornstar Martini gecombineerd met het bittere van een Aperol Spritz. Klinkt goed, toch? En dat is niet het enige fijne aan deze cocktail. Hij is namelijk ook heel gemakkelijk te maken, want je hoeft hem niet te schudden. De Aperol wordt in deze cocktail vervangen door Passimoncello. Wij vertellen je hoe je dit heerlijke drankje maakt.

Benodigdheden

Dit zijn de ingrediënten voor één cocktail:

  • 60 ml Passimoncello
  • 90 ml prosecco
  • 30 ml bruiswater
  • IJsklontjes
  • Passievrucht en munt (garnering)

Lees ook:
Zo maak je deze heerlijke zomerse Flügel martini

Zo maak je deze cocktail

Nu is het dan eindelijk tijd om dit heerlijke verfrissende drankje te gaan maken. Kies voor een groot cocktailglas en vul deze met ijsklontjes. Vervolgens schenk je de prosecco, het bruiswater en de Passimoncello hier ook bij. Voor de garnering kan je het glas nog aftoppen met een takje munt of een halve passievrucht. En voilà! Jouw cocktail is klaar om gedronken te worden. Cheers! 

View post on TikTok