Celebs

WOW! Zo ziet Lennert van Love Island eruit na zijn haartransplantatie

lennert-haartransplantatie

Dat Lennert van Love Island zijn geld verdient als model is niet zo gek. Hij heeft een scherpe kaaklijn, afgetraind lichaam en een goede bos haar. Maar die wilde manen heeft hij niet altijd al gehad. Lennert heeft namelijk een haartransplantatie gedaan!

Love Islands Lennert laat het resultaat zien van haartransplantatie

De Love Islander schaamt zich niet en deelt een TikTok over zijn haartransplantatie!

Haartransplantatie

Nederland heeft tijdens de afleveringen van Love Island NL/BE kennis gemaakt met de Vlaamse Lennert. Hier hebben we gezien hoe hij met zijn knappe vriendin Fé samen de tweede plek behaalde in de finale.

Wij begrijpen wel wat Fé in de 24-jarige Belg ziet. Hij gaat al jarenlang mee in de modewereld, met zijn knappe koppie en zijn Hollywood smile wilt natuurlijk iedere fotograaf hem voor de lens hebben. Maar, er is één ding wat niet helemaal au naturel aan hem is, zijn haar!

Vorig jaar heeft de Islander een haartransplantatie laten doen en hij deelt een before and after video op zijn TikTok. “You may know me from Love Island… but did you know this? I did a hair transplant a year ago”, schrijft hij bij de TikTok

Tekst gaat verder onder de TikTok

View post on TikTok

Lees ook:
Huh?! Zijn Sunita en Mert van Love Island nu al uit elkaar? 

Life changing

Lennert schaamt zich er zeker niet voor en laat met volle trots het resultaat zien. Ook geeft hij aan dat hij er erg blij mee is en dat het een grote verandering is geweest in zijn leven. “Changed my life bigtime“, schrijft Lennert nog bij de TikTok. En je ziet echt verschil, wauw!

Beeld: Instagram @lennertegghe

Must reads 👀