Beauty

Wil je weten! Zó zal je bed nooit meer verkleuren als je gaat slapen met zelfbruiner

Het liefst willen we allemaal het hele jaar door een mooie gebruinde huid. Maar in de winter wordt dit vaak toch wat lastiger. Maar gelukkig bestaat er zelfbruiner! Het enige nadeel hiervan is dat het vaak wel afgeeft, zo ook op je lakens en je dekbed. Maar gelukkig delen wij nu dé gouden tip met jou, zodat je daar nooit meer last van hebt. 

Zo voorkom je vlekken op je lakens door zelfbruiner

Je kunt je zelfbruiner het beste pas aanbrengen als je huid helemaal gereinigd is. Dus verwijder je make-up en scrub je huid goed! Veel vrouwen smeren zelfbruiner op na het douchen en voordat ze gaan slapen. Het enige nadeel hiervan is dat de volgende ochtend je bed vaak helemaal onder de bruine vlekken zit, en dat wil je natuurlijk niet.

Schaf daarom een speciaal soort laken aan. Deze kun je tussen je matras en je dekbed schuiven, zodat er geen vlekken op je bed zullen komen. Als je dan vervolgens gaat slapen, kan je tussen de lakens kruipen. In de TikTok hieronder wordt het nog even duidelijk uitgelegd.

De tekst gaat verder onder de TikTok

View post on TikTok

Lees ook:
12 Tips om jouw fake tan zo lang mogelijk te laten zitten

Zo min mogelijk vlekken

Er zijn ook nog andere manieren om zo min mogelijk vlekken achter te laten op je bed. Doe de zelfbruiner al ruim van tevoren op, zodat het meeste al is ingetrokken voordat je naar bed gaat. Ook is het slim om geen witte, maar zwarte lakens op je bed te leggen. Als je dat vlekken maakt, vallen ze in ieder geval niet op! 😉

Beeld: pinterest