News

Wat kost het om een nachtje te slapen in de B&B van Marian?

b&b-vol-liefde

In het huidige seizoen van B&B Vol Liefde zien we hoe de 69-jarige Marian in het zonnige Portugal op zoek gaat naar de ware liefde. De glamoureuze onderneemster is erg trots op haar prachtige B&B en wij snappen wel waarom! Maar wat kost het eigenlijk om daar een nachtje te slapen? Dat zochten wij voor je uit.

Marian in B&B Vol Liefde

We hebben in het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde een kijkje gekregen in de prachtige B&B van de 69-jarige Marian. Ze heeft het helemaal voor elkaar in het zonnige Portugal. Want naast een luxueuze Villa Surga, runt Marian ook nog een high-end makelaarsbedrijf. Het enige wat nog mist in het leven van Marian, is een leuke man met wie ze dit allemaal kan delen. Daarom heeft ze een oproepje geplaatst aan alle rijpe mannen in Nederland, die ze graag ontvangt in haar prachtige villa.

Villa Surga

De prachtige B&B van Marian bevindt zich in de Algarve in Portugal. Ze heeft er tien maanden over gedaan om Villa Surga helemaal in te richten naar haar eigen smaak en dat is haar heel goed gelukt! Deze roze villa beschikt over vier slaapkamers en drie badkamers. Genoeg ruimte dus voor de mannen die langskomen. En dat is nog lang niet alles, want Villa Surga beschikt over een groot zwembad én een jacuzzi. Wat wil je nog meer?!

Lees ook:
Bewijst deze info dat de afloop van B&B Vol Liefde al bekend is?

Wat kost een overnachting?

Deze B&B heeft dus alles wat je hartje begeert, maar daar is het prijskaartje dan ook wel naar. Want als je een nachtje wil slapen in de B&B van Marian, dan mag je flink in de buidel tasten. Per nacht betaal je namelijk € 650 in het hoogseizoen. Als je dus besluit om daar een weekje te verblijven, ben je al € 4550 kwijt. WOW! Maar als je er voor kiest om buiten het hoogseizoen om te gaan, dan betaal je voor 1 nachtje nog maar €500. Dat scheelt weer ;-).

Beeld: b&b vol liefde