News

Kopen Zonder Kijken-team krijgt er een nieuw gezicht bij

kopen zonder kijken notaris

De nieuwste aflevering van Kopen Zonder Kijken is nu al te zien op Videoland. Maar die was wel even anders dan we gewend zijn, er was namelijk een nieuwe notaris.

Kopen Zonder Kijken

In het populaire programma Kopen Zonder Kijken gaan koppels op zoek naar een nieuwe woning. Zij geven daarbij de aankoop en zoektocht naar een nieuw stekkie volledig uit handen. Ook dit seizoen doen er weer acht stellen mee, die alles overlaten aan Martijn Krabbé en zijn powerteam. In de nieuwste aflevering van Kopen Zonder Kijken introduceert het team een nieuwe notaris. Sandra Viveen zal dus geen onderdeel meer zijn van het proces en wordt vervangen door een nieuw teamlid. Enne, de nieuwe notaris krijgt een warm welkom.

Nieuwe notaris

In de nieuwste aflevering zoeken Sicco en Tessa een nieuw, vrijstaand huis in Friesland voor 425.000 euro. Het lijkt erop dat dit een moeilijke zoektocht gaat worden, maar toch vindt Alex een prachtig huis voor het stel. Het is inderdaad een vrijstaand huis met heel veel land eromheen. Het is precies wat het koppel voor ogen had en ze mogen dan ook gelijk gaan tekenen. Ze doen natuurlijk mee met Kopen Zonder Kijken, dus waarvoor ze tekenen weten ze nog niet, maar ze maken wel kennis met de nieuwe notaris. Martijn vertelt over hem: “Dat is er een uit duizenden. Peter Duijzend, wel te verstaan. Onze nieuwe notaris.” Welkom Peter!

Lees ook: 
Kopen Zonder Kijken-kijkers verrast over uitspraak van makelaar Alex

Nieuw seizoen

Naast de introductie van de nieuwe notaris, Peter Duijzend, zijn mensen erg enthousiast over dit seizoen. Kijkers hadden het vooral over Santosh en Vanity. Zij vroegen om weinig en waren eigenlijk al blij met alles wat ze kregen. Het stel woonde in een flatje van 50 vierkante meter, mét twee kleine kindjes. Het was dus al snel duidelijk dat er het een en ander moest gebeuren. Ze zoeken een eengezinswoning in en rondom Zoetermeer. Ze hebben 335.000 euro te besteden, maar het leek er dan ook even op dat zelfs het minste niet ging lukken voor hen. Maar het team heeft enorm hun best gedaan een vonden uiteindelijk toch een fijne eengezinswoning. Wij kunnen nu al niet wachten op seizoen 7 en de nieuwe stellen die gaan kopen zonder kijken.

Beeld: Kopen Zonder Kijken