Love

Hoe jullie knuffelen zegt veel over je relatie

knuffelen-relatie

Het is super fijn om knuffelend in slaap vallen met je partner. De manier waarop jullie samen knuffelen vertelt dan ook veel over jullie relatie. Wij vertellen je hoe dit precies zit!

1. Face to face

Als jullie knuffelen met de gezichten naar elkaar toe, wil dat zeggen dat jullie goed werken als koppel. Deze knuffelpositie betekent vaak dat jullie in de toekomst een comfortabelere en stabielere band gaan opbouwen met elkaar. Jullie zijn een vriendschap aan het opbouwen en dit is alleen maar goed voor jullie relatie.

2. Jij als kleine lepel

De armen van je partner om jou heen, en jij als kleine lepel. Dit betekent dat jullie een hele goede relatie hebben. Als jij als kleine lepel met je partner ligt, betekent dit dat jij je partner erg goed vertrouwt. Cute!

Lees ook:
Samen met je partner dutjes doen is hartstikke goed voor jullie relatie

 

3. Niet knuffelen

Liggen jullie in bed, en hebben jullie eigenlijk geen fysiek contact? Dat betekent helaas niet veel goeds voor jullie toekomst. Deze relatie duurt waarschijnlijk niet heel lang. Oh no! Nu hoeft dit natuurlijk niet het geval te zijn. Misschien zijn jullie beiden gewoon geen fan van fysieke aanrakingen en uiten jullie liefde op een andere manier.

4. Billen tegen elkaar

Als jullie met de ruggen naar elkaar toegedraaid liggen en met de billen tegen elkaar dan geeft dit aan dat jullie allebei toegewijd zijn aan deze relatie maar toch nog wat onafhankelijkheid van elkaar hebben. Hier is niks mis mee! Je bent verbonden met elkaar, maar groeit ook nog door als persoon. Waarschijnlijk klinken er zelfs wedding bells in jullie toekomst!

5. Jij als grote lepel

Jij ligt het liefst met je armen om je partner heen gewikkeld. Je houd stevig vast, en hebt de behoefte om altijd in de buurt van je partner te zijn. Maar let op want als jij continu bij je partner wilt zijn, dan kan je diegene vroeg of laat wegjagen… Oh no!

6. Met je hoofd op de borst

Tijdens het knuffelen lig jij het liefst op de borst van je partner. Hierdoor voel jij je veilig. Dit is een intieme positie en creëert dan ook een veilige en liefdevolle ruimte. Jij voelt je graag geborgen in de relatie. Deze knuffelpositie vertelt ons dat je partner er altijd voor je zal zijn als jij je niet veilig voelt. Om je gerust te stellen.

Beeld: Pinterest