Celebs

Kim Feenstra openhartig over moederschap: ‘Ik ben een gevoelsmens’

Kim Feenstra

Alweer een tijdje geleden werd Kim Feenstra moeder van haar eerste kindje Brooklyn. Ze is dan ook ontzettend trots op haar kleine man. Toch vertelde ze tijdens een interview openhartig over het moederschap. Ook liet ze weten dat het soms erg pittig kan zijn.

Kim Feenstra

De 37-jarige Kim Feenstra werd alweer tweeënhalf jaar geleden trotse moeder van haar zoontje Brooklyn. Ook vertelde ze tijdens een interview met Beau Monde vol trots over haar kleine man. “Het is het mooiste geschenk in mijn leven. Ik vertel Brooklyn elke avond voordat hij gaat slapen dat ik dankbaar ben dat ik zijn mama mag zijn.” aldus Kim. Toch is Kim Feenstra nu openhartig over haar ervaring met het moederschap en vertelt dat het niet altijd vlekkeloos verloopt.

Moederschap

Kim Feenstra zit momenteel niet op een roze wolk en ze vertelde daarom openhartig over haar moederschap. “Wel geef ik eerlijk toe dat het soms best pittig is. Veel mensen voeden hun kind op zoals de maatschappij het van ze verwacht. Ik vind dat jij als ouder zijnde je eigen normen en waarden moet toepassen. Ik ben een gevoelsmens en ik kijk altijd naar hoe Brooklyn in zijn vel zit. Daar ga ik dan in mee. Ik geniet heel erg van hem, maar leer ook veel over mezelf”, aldus Kim.

Geen prettige jeugd

Ondanks dat haar dreumes nog geen drie jaar oud is, leert de actrice dus wel ontzettend veel van hem. De lastige manier van opvoeden heeft namelijk vooral te maken met Kim jaar jeugd. Ze vertelde dat iedereen in haar familie geen prettige jeugd heeft gehad. “Mijn moeder heeft geen prettige jeugd gehad, haar moeder niet en ik ook niet”, vertelt Kim. In het interview vertelde ze ook dat ze Brooklyn graag uit alle familie drama wil houden om hem zo goed mogelijk te kunnen opvoeden. ”toen ik zwanger werd, ben ik hiermee aan de slag gegaan”, vertelt Kim.

Lees ook:
Pip Pellens deelt prachtige foto’s van groeiende babybuik

Uiteindelijk wil Kim natuurlijk het beste voor haar zoontje, ongeacht hoe moeilijk dat soms kan zijn. “Naar sommige momenten uit mijn jeugd wilde ik niet terugkeren en dan vroeg ik me af: moet ik dat blik wel opentrekken?”, deelt ze. “Maar ik ben het verplicht aan mezelf en aan mijn kind. Ik wil de best mogelijke ouder voor hem zijn.” Wij vinden het knap dat Kim dit met de buitenwereld wil delen en wensen haar heel veel geluk samen met haar prachtige gezinnetje.

Beeld: @k2im