Celebs

Dit is hoeveel kilo Chatilla verloor tijdens Expeditie Robinson

kilo-chatilla-expeditie-robinson

Het is niet te voorkomen dat je een aantal kilo’s lichter terug zal komen van je deelname aan Expeditie Robinson. De een valt natuurlijk meer af dan de ander. Toen Chatilla van Grinsven weer thuis kwam na de opnames van Expeditie Robinson sprong ze direct op de weegschaal.

Afgevallen

Helaas hebben we pas afscheid moeten nemen van Robinsonner Chatilla. Ze was naar huis gestuurd en kwam op afvallerseiland terecht. Ze ging hier de strijd aan met mede-kandidaat Mike Weerts. Helaas verloor zij dit duel en moest ze van het eiland af, terug naar Nederland.

Zoals iedereen waarschijnlijk als allereerste doet na zijn deelname aan Expeditie Robinson, ging Chatilla zichzelf wegen om te kijken hoeveel ze was afgevallen. Terwijl je op het eiland zit is er weinig te eten en is ieders eetpatroon enorm veranderd. Je lichaam reageert op al deze veranderingen en is het niet zo gek als je een paar kilo’s afvalt. Chatilla was verbaasd toen ze haar gewicht op de weegschaal zag staan. “Nu ben ik 81,6. Ik ben gewoon vijf kilo kwijt, in 25 dagen!”, stelt de basketbalster.

View post on Instagram
 

Veel mensen onder de foto reageren dat ze het allemaal wel mee vinden vallen. Vorige seizoenen hebben we namelijk wel eens gezien dat mensen soms meer dan tien kilo kwijt waren na hun deelname.

Lees ook:
Niek over Thijs in Expeditie Robinson: ‘Doet alsof hij mij in z’n macht heeft’

Aanwinst voor thuis

Ondanks dat Chatilla dus naar huis is gegaan en niet meedoet aan de finale, is ze er wel met de hoofdprijs van doorgegaan! Naast het hotel waar de Expeditie-leden naartoe gaan na hun deelname, zit een hondenshelter. De basketbalster wilde hier wel even een kijkje nemen. Uiteindelijk ziet ze een super schattige pup en is ze in één klap verliefd. Ze wilde de pup een beter leven geven in Nederland en nam kleine Duke mee naar huis. Chatilla deelt een bericht dat ze enorm blij is met de gezinsuitbreiding! Ahw! 

View post on Instagram
 
Beeld: rtl

Must reads 👀