News

Kijkers Ex on the Beach zeggen allemaal hetzelfde over kandidaten

eotb janey en maxim

Gisteren was alweer de tweede aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch te zien. Het seizoen begon al vrij heftig en kijkers hadden een duidelijke mening over de kandidaten. De deelnemers zijn namelijk nog jonger dan we al gewend waren.

Ex On The Beach: Double Dutch

Het negende seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is in volle gang en gisteren konden we alweer genieten van de tweede aflevering. Het seizoen begon al vrij heftig en de tijdens eerste nacht ging het er al heet aan toe in de villa. Gisteren zagen we zelfs al het eerste kwartetje. Toch hebben kijkers een duidelijke mening over het programma. Zij vinden de kandidaten van EOTB namelijk veel te jong.

Leeftijd

Kijkers vinden de kandidaten van EOTB dit seizoen veel te jong. In voorgaande seizoenen waren de kandidaten rond de midden-twintig en nu zijn de meeste begin-twintig of zelfs nog jonger dan dat. Ook de nieuwe ex, Maxim, die gisteren het water uitgelopen kwam voor Ellen was nog maar 19 jaar oud. Ellen is zelf ook pas 19 en heeft de eerste nacht niet stilgezeten samen met Joey. Op de persdag spraken de kandidaten al eens eerder uit dat het seizoen ‘de heftigste ooit is geworden, omdat jonge mensen nóg meer schijt hebben aan wat iedereen van hen vindt’, en dit blijkt ook wel.

Lees ook: 
Wedding bells: deze bekende Mocro Maffia-acteur is getrouwd

Reacties

De reacties zijn niet heel erg positief en kijkers hebben een duidelijke mening. Zo reageert een kijker met: ‘Steeds als ik zulke programma’s kijk en zie dat ze echt er uitzien als 25, maar dan 18/19 blijken te zijn denk ik echt. Hoe ben ik ouder en zie ik eruit als 16-jarige?’. Een andere kijker tweet: ‘Zo ongemakkelijk om naar die meiden te kijken, ze lijken namelijk allemaal 14 behalve Georgina.’ Wij zijn benieuwd wat de rest van het seizoen ons gaat brengen en of er nog meer jonge exen het water uit komen lopen.

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: Mtv