Lifestyle

We love it: er bestaat nu keukenapparatuur met panterprint

Bourgini verkoopt nu keukenapparatuur mét panterprint! Maak je huis helemaal af met deze té gekke waterkoker en broodrooster. 

Keukenapparatuur panterprint

Deze té gekke panterset van Bourgini is een ideale toevoeging aan jouw keuken. Je keukenapparatuur is een statement piece in het decor van je keuken en kan een groot verschil maken. Als je deze waterkoker en broodrooster met panterprint op je aanrecht hebt staan, krijg je gegarandeerd allerlei complimenten van mensen die over de vloer komen. Je scoort de waterkoker en het broodrooster voor nog geen vijftig euro per stuk!

Lees ook:
OMG! Er bestaat nu een roze airfryer en die wil je in je keuken hebben staan

Thee en toast

De waterkoker is ideaal voor de echte theemutsen onder ons. Hij heeft een inhoud van 1,7 liter, dus je kunt genoeg thee zetten voor al je vriendinnen! De theekoker is ook nog eens van roestvrij staal en heeft een uitneembaar filter, waardoor je hem makkelijk schoonmaakt. Hoe handig is dat?!

Het broodrooster is ook zeker een aanwinst voor in de keuken. Zin in een simpele toast, of ga je toch voor healthy avocado op je toast. Dit broodrooster heeft een instelbare bruiningsstand, een opwarm- en ontdooifunctie en een stopknop. Je kunt twee sneetjes brood tegelijk kwijt en hij is super makkelijk te gebruiken. Superleuk!

Beeld: bourgini