Films & Series

Déze leuke kerstfilms zullen in 2022 verschijnen op Netflix

kerstfilms-netflix-2022

Kerst is geen kerst zonder samen met vrienden en familie kerstfilms kijken. En ook dit jaar zullen er weer een aantal nieuwe kerstfilm verschijnen op Netflix. Hou je snacks en dekentje maar bij de hand en kruip lekker achter je tv of laptop. Dit zijn de leukste kerstfilms die in 2022 op Netflix verschijnen.

1. Falling for Christmas

Niemand minder dan Lindsay Lohan, die we allemaal kennen van Mean Girls en The Parent Trap, zal in deze nieuwe kerstfilm spelen. In deze kerstfilm speelt Lindsay de verwende hotelerfgename Sierra die een skiongeluk krijgt en haar geheugen verliest. De eigenaar van de skilodge is Jake (Chord Overstreet). Hij neemt het op zich om voor de gewonde Sierra te zorgen en samen brengen ze de kerstdagen door. Hangt er romantiek voor de twee in de lucht? Who knows? 

Falling for Christmas is vanaf 10 november op Netflix te zien.

Watch on YouTube

 2. Christmas With You

Freddie Prinze Jr, die je kunt kennen uit She’s All That?, heeft de hoofdrol te pakken voor deze kerstfilm. Het verhaal gaat over popster Angelina, die gespeeld wordt door Aimee Garcia. Ze heeft een burn-out en vlucht daarom weg naar een klein stadje. Je raad het misschien al, ze wordt stapelverliefd op iemand die ze daar leert kennen. Maar hoe zit het met haar oude leven?

Christmas With You is vanaf 17 november op Netflix te zien.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Morgen opent de grootste kerstshow van Europa in Nederland

3. Familie Claus 3

Dit jaar komt het derde deel uit van deze leuke kerstfilms, namelijk de Familie Claus. Jan Decleir, Bracha van Doesburgh en Mo Bakker spelen in deze Nederlands-Belgische kerstfilm. In het verhaal van Familie Claus organiseert Jules’ moeder een skivakantie. Opa (de kerstman) en Jules proberen dus stiekem de kerstcadeau’s te regelen vanuit hun vakantieadres. De film heeft helaas nog geen specifieke releasedatum.

4. The Noel Diary

Jacob Turner is een bestsellerauteur, die gespeeld wordt door Justin Hartley. Hij keert terug naar huis tijdens de kerstperiode. Hier gaat hij van alles regelen rondom het landgoed van zijn overleden moeder. De band met zijn moeder is niet al te best, maar dan ontdekt hij een dagboek vol geheimen over zijn verleden. Dit is een perfecte storyline die je wil zien in een leuke kerstfilm.

The Noel Diary is vanaf 17 november op Netflix te zien.

View post on Instagram
 

5. Scrooge: A Christmas Carol

A Christmas Carol van Charles Dickens is natuurlijk een heel bekend kerstverhaal. Hij kan dan ook niet ontbreken in dit lijstje kerstfilms die in 2022 uitkomen op Netflix. Er komt namelijk op Netflix nu een nieuwe versie van het verhaal. Scrooge: A Christmas Carol is een animatiefilm vol met herschreven liedjes van Leslie Bricusse.

Christmas With You is vanaf 17 november op Netflix te zien.

Watch on YouTube

Beeld: Pinterest

Must reads 👀