Films & Series

Altijd al in een kerstfilm willen spelen? Videoland is op zoek naar figuranten

Kerstfilm Videoland

Ben jij ook zo gek op kerst en loop jij het liefst het hele jaar in je kerstpyjama? Dan hebben we fantastisch nieuws voor je!  Je kunt je nu namelijk opgeven als figurant voor een nieuwe kerstfilm van Videoland.

Videoland is op zoek naar figuranten voor een kerstfilm

Klinkt als een once in a life time experience, right? Alvast een voorproefje krijgen van de nieuwste kerstfilm en jezelf terugzien op beeld als figurant. Wij zeggen doen!

Figuren in een kerstfilm

Nu de zwoele zomer, waarbij we iedere dag naar het strand konden echt voorbij is, krijgen we steeds meer zin in de kerstdagen en willen we het liefste de hele dag kerstfilms kijken en kerstkoekjes bakken. Gelukkig denkt de  film-industrie daar ook zo over, want zij zijn al in volle gang met het maken van verschillende kerstfilms. Op dit moment geldt dat ook voor Videoland. Zij zijn druk bezig met het maken van een geweldige kerstfilm, alleen missen zij nog een aantal figuranten… Nee, in de film hoef je niet te figureren als Kerstman, zij zijn namelijk op zoek naar mensen die patiënten, bezoekers en artsen willen spelen in een ziekenhuis tegen vergoeding. Dus heb jij volgende week een aantal dagen vrij en ben jij wel aan een carrière in de showbizz-wereld toe? Meld je dan snel aan en misschien dat we je nog zien shinen op de streamingsdienst eind december. 😉

Nog meer kerst vacatures

Mocht een film net een stapje te ver buiten je comfort zone zijn? Maar ben je wel een echte Christmas lover? Dan is deze vacature van Intratuin ook echt iets voor jou. Het tuincentrum is namelijk op zoek naar kerstliefhebbers die willen helpen met het opbouwen van de grootste kerstshow van Nederland. Denk hierbij aan het uitstallen van de mooie kerstdorpjes, alle kerstballen in de schappen leggen en natuurlijk de kerstbomen versieren. Leukste baan ever!

Beeld: Pinterest

Must reads 👀