Lifestyle

Intratuin zoekt kerstliefhebbers die willen helpen met opbouwen van kerstshow

Redactie
intratuin-kerstshow

Terwijl wij buiten lekker in het zonnetje liggen met een drankje zijn ze in de tuincentra’s al druk bezig de voorbereidingen voor kerst. En daar kunnen zij zeker wel wat hulp bij gebruiken. Lijkt jou dat nou leuk? Lees dan snel verder! Intratuin is nu namelijk op zoek naar kerstliefhebbers die willen helpen met het opbouwen van de kerstshow. 

Hou je van Kerst? Ga dan helpen de kerstshow opbouwen bij Intratuin

Klinkt als een droombaan, toch? Kerstbomen versieren voor geld!

Vacature Intratuin

Ben jij ook alweer aan het aftellen tot kerst? Dan is deze vacature van Intratuin écht iets voor jou! Het tuincentrum is namelijk op zoek naar kerstliefhebbers die willen helpen met het opbouwen van de grootste kerstshow van Nederland. Denk hierbij aan het uitstallen van de mooie kerstdorpjes, alle kerstballen in de schappen leggen en natuurlijk de kerstbomen versieren.

Verschillende werkzaamheden

Het is belangrijk dat je zes weken lang, van 22 augustus tot 1 oktober beschikbaar 40 uur per week beschikbaar bent voor het opbouwen van de kerstshow. De werkzaamheden voor deze vacature zijn onder andere helpen bij verschillende bouwprojecten, timmer- en verfwerkzaamheden, standopbouw en je helpt verschillende decoratieteams met het versieren.

Lees ook
Mensen met deze sterrenbeelden zijn absoluut kerstverslaafd

Werken op de kerstafdeling

Verder is het ook handig als je gemakkelijk naar Intratuin Duiven kunt komen. Is dat voor jou te ver of spreken de werkzaamheden jou niet zo aan? Dan zijn er gelukkig ook nog andere vacatures. Zo is Intratuin bijvoorbeeld nog op zoek naar verkoopmedewerkers en caissières voor op de kerstafdeling. En natuurlijk sluiten ze de werkdag af met een lekkere oliebol. Wij gaan meteen solliciteren!

Beeld: pinterest

Must reads 👀