Celebs

Karel Gerlach bevestigd geruchten rondom Maan: ‘Ik ben verliefd’

karel-gerlach-maan

Er wordt al lange tijd geroepen dat Maan een nieuwe lover zou hebben, maar zelf had de zangeres daar nog niet op gereageerd. Gelukkig heeft Karel Gerlach, de zanger van Goldband, dat nu voor haar gedaan. Hij bevestigd namelijk dat de twee aan het daten zijn. Cute!

Dit is Karel Gerlach, de nieuwe lover van Maan

De zanger vertelde in een interview op Lowlands dat hij verliefd is op Maan.

Yvonne Coldeweijer

Het was natuurlijk niemand minder dat roddelkoningin Yvonne Coldeweijer die het nieuws over de nieuwe lover van Maan een tijdje geleden naar buiten bracht. Op haar Instagram liet ze toen weten dat de twee waren gespot op de Parade in Den Haag. En toen Yvonne het nieuws eenmaal bekend had gemaakt bleek dit niet de enige plek waar haar spionnen de twee hadden gespot. Sommige volgers van Yvonne zagen Karel en Maan namelijk ook samen op het festival Down the Rabbit Hole in Amsterdam.

Optreden Lowlands

Maan heeft zelf nog niet gereageerd op de geruchten over haar liefdesleven, maar daar leek afgelopen zaterdag verandering in te komen. Goldband trad toen op tijdens het Lowlands-festival bij het Alpha-podium. En als verrassing kwam Maan de mannen van de band vergezellen en zong ze een stukje mee van het nummer Ik Haat Je Mee.

Lees ook
Oei! Maan krijgt bakken kritiek over zich heen na optreden op Pinkpop

Knuffel

Voordat Maan het podium afliep gaf ze Karel Gerlach nog een dikke knuffel. En het publiek had door dat er wel iets meer speelde, want er klonk een luid gejuich. En na het optreden gaf Karel in een interview met ANP dan ook toe dat hij verliefd is op de zangeres. How cute! 

Leuke tijd samen

Karel heeft bekend dat hij gevoelens heeft voor Maan, maar ook benadrukt hij dat ze geen relatie hebben. “We hebben gewoon een leuke tijd samen”, vertelt hij in het interview. Ook de andere bandleden vinden het ontzettend leuk dat de twee aan het daten zijn. “Ze zijn f*cking leuk samen”, zei Milo. En Boaz is het daar ook mee eens.

Bron: graziaBeeld: instagram @maan.de.st | @karelgerlach

Must reads 👀