News

Kaj Gorgels neemt afscheid van de implantaten van Monica Geuze

monica geuze kaj gorgels

Kaj Gorgels en Monica Geuze zijn alle lange tijd beste vrienden. Zij hebben samen de podcast Geuze en Gorgels, presenteren samen Temptation Island én krijgen een eigen serie op Videoland. Het is wel duidelijk dat zij veel met elkaar delen en ze nemen zelfs samen afscheid van Monica's verwijderde implantaten.

Kaj Gorgels & Monica Geuze

Op Instagram en TikTok plaatst Kaj Gorgels een grappige video waarin hij samen met Monica afscheid neemt van haar verwijderde implantaten. ‘We nemen vandaag gezamenlijk afscheid’, schrijft Kaj bij een video. Op de video is te zien dat hij de verwijderde implantaten van Monica weggooit in de prullenbak. Hiervoor gebruikt hij een zielig filter waarmee hij een verdrietig gezicht trekt. Op de achtergrond is het nummer  ‘Afscheid Nemen Bestaat Niet’ van Marco Borsato te horen.

De reacties onder de post zijn erg positief en veel volgers kunnen erom lachen. Onder anderen de vriendin van Kaj, Jessie Jazz Vuijk, reageert onder de video. Maar ook Kelly Weekers, John Ewbank en Estelle Cruijff zien de humor er wel van in. En wij vinden het stiekem ook wel heel erg grappig.

View post on Instagram
 

Behind the scenes

De opname van de hilarische video ging alleen niet in een keer goed, want Monica laat ons nog een leuke behind the scenes zien op haar TikTok-account.

View post on TikTok

Lees ook:
WOW! Jessie Jazz Vuijk showt babybuik in lingerie op Instagram

Verwijderde implantaten

Het is voor Monica niet de eerste keer dat zij geopereerd moest worden aan haar boezem. De presentatrice moest helaas voor de tweede keer onder het mes. Zij hield aan haar eerste operatie veel klachten en pijn over. ‘Ik ging echt door de grond van de pijn’, liet ze toen weten. Gelukkig gaat het nu een stuk beter met Monica en is ze happy met het resultaat.

Beeld: Instagram: @monicageuze

Must reads 👀