Beauty

Wil je net zo’n kaaklijn als Bella Hadid? Gebruik dit TikTok-trucje!

Nicoline
kaaklijn-bella-hadid

We weten allemaal dat Bella Hadid een prachtige vrouw is, met een jaloersmakende kaaklijn! Maar wist je al dat jij deze kaaklijn ook kan creëren door middel van dit TikTok-trucje? Wij leggen het uit.

Scherpe kaaklijn

We willen het allemaal: een kaaklijn à la Bella Hadid. Scherp, maar toch elegant zijn de woorden die haar bone structure het beste omschrijven. Het lijkt onmogelijk, maar momenteel gaat er een TikTok lifehack rond, die ervoor zorgt dat je zelf net zo’n scherpe en elegante kaaklijn als Bella Hadid kan creëren. En nee, je hoeft er geen rare dingen voor te doen met je mond of tong.

Make-up

Make-up doet wonderen. Zo kunnen we door middel van contouren bepaalde vormen van ons gezicht accentueren.Vergeet namelijk niet dat ook modellen make-up dragen en veel foto’s die we van ze zien door professionals bewerkt zijn! Het is dus ook ons goed recht om de highlights van ons gezicht iets meer aandacht te geven door middel van make-up. Laten we nou net highlight nodig hebben voor deze TikTok-truc.

Lees ook:
Déze TikTok-hack voor wittere tanden gaat helemaal viral

TikTok-truc

TikTokker @sarahsuperspa is degene die deze hack aan de wereld heeft geïntroduceerd en ons heeft verlost van het naar binnen zuigen van onze wang of het naar boven drukken van de tong. In de video legt ze namelijk uit hoe we doormiddel van make-up onze kaaklijn kunnen accentueren.

View post on TikTok

“Wij hebben geleerd, wat nogal ineffectief is, om je contour hoog aan te brengen en het omhoog te blenden, om het op te schonen met concealer en eronder te baken. Maar wat we eigenlijk zouden moeten doen is je contour onder je jukbeen en aan de zijkant van je kaak aanbrengen. Blend het deel bij je kaak naar binnen, zodat je een soort V-vormige kaaklijn creëert. Gebruik een iets lichtere poeder op de plekken rondom je contour, voor een extra sterk effect.” TikTokker @hayleybuix laat zien hoe we dit effect nog beter kunnen maken door de kaaklijn erbij te contouren en highlight te gebruiken op de plek waar we normaal gesproken concealer smeren. Enne, het resultaat is prachtig! Wij gaan dit zeker uitproberen.

View post on TikTok

Beeld: Instagram: @bellahadid