Celebs

Justin Bieber cancelt hele tour en komt dus niet naar Nederland

justin-bieber

Pop-icoon Justin Bieber trekt volle zalen met zijn wereldtoernee. Helaas hebben we slecht nieuws voor fans van de zanger. De zanger cancelt de resterende shows van zijn tour, dus ook die in Nederland. Hij zou op 11, 13 en 14 januari optreden in de Ziggo dome in Amsterdam.

Gezondheidsredenen

Popster Justin Bieber zou begin 2020 al zijn wereld tournee aftrappen. Maar vanwege de corona crisis werd deze al verplaatst naar februari van dit jaar. In september maakte de zanger al bekend dat hij tijdelijk zou stoppen met zijn tour, vanwege gezondheidsproblemen. Justin heeft namelijk last van het syndroom van Ramsay-Hunt, waardoor een deel van zijn gezicht verlamd raakte.

Justin Bieber cancelt tour

Justin maakte eerder bekend dat hij al zijn concerten tot 18 oktober zou annuleren. Nederlandse fans sprongen een gat in de lucht, want dat zou betekenen dat de zanger wél zou optreden in de Ziggo Dome. Maar helaas we hebben te vroeg feest gevierd, want alle resterende optredens, dus tot en met 25 maart 2023, zijn nu dus ook gecanceld.

Lees ook:
Dit is alles wat je moet weten over het Ramsay-Hunt syndroom, waar Justin Bieber last van heeft

Kaartjes

Heb jij een kaartje voor een van de shows van Justin Bieber in Nederland? Niet getreurd, want we hebben ook goed nieuws! De shows worden namelijk verplaatst en niet compleet afgezegd. De oude kaartjes blijven geldig, dus geen lange TicketMaster wachtrij voor jou als Bieber terug komt. Wanneer de nieuwe shows plaats vinden, is nog niet bekend. Een nieuwe datum hangt af van de beschikbaarheid van de Ziggo Dome. Ook krijgen alle fans met een kaartje, mails met aanvullende info. Daar staat alles in wat jij wil weten over de nieuwe shows!

Beeld: pinterest

Must reads 👀