Astrologie

Déze jurk past perfect bij je gebaseerd op je sterrenbeeld

Danique
jurk-sterrenbeeld

Ben je nog op zoek naar een feestelijke outfit? Look no further! Déze jurk is perfect voor jou volgens je sterrenbeeld om tijdens de feestdagen te dragen.

Ram (21 maart – 19 april)

Het vurige sterrenbeeld Ram wil natuurlijk met de feestdagen graag opvallen. Laat de zwarte jurkjes maar in de kast hangen en ga eerder voor een gave rode jurk. Combineer het met een klassieke hak en een stoer jasje.

Stier (20 april – 20 mei)

In tegen stelling tot het sterrenbeeld hierboven, houd jij juist meer van de basics. Helemaal niks mis mee natuurlijk! Jij loopt liever rond in een stijlvolle outfit van goede kwaliteit. Kies deze feestdagen er dan ook voor om een jurkje te kopen die nog jarenlang meegaat en je nog vaak zal dragen.

Tweeling (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zijn de échte sfeermakers van een feestje en daar hoort natuurlijk een opvallende outfit bij. Dit jaar adviseren we om voor een groene jumpsuit te gaan in plaats van een jurkje. Je zal hier zeker het middelpunt van het feest mee zijn!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Het sterrenbeeld Kreeft is dol op de feestdagen en alle kersttradities die hier bij komen kijken. Om dit te eren kan je het beste een tijdloze, vintage jurk uitzoeken. Misschien in een mooie pastelkleur? Staat je vast prachtig!

Lees ook:
Dit vind jij het leukste aan kerst vieren volgens je sterrenbeeld

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Zoals alle anderen krijgt de Leeuw ook graag veel complimentjes en aandacht van alle gasten die  aanwezig zijn bij de kerstborrel. Kies voor een rode, gele of oranje kleur, dan spring je er zeker uit!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Ben je een Maagd? Dan geef je waarschijnlijk niet zo veel om al die tierlantijntjes en glitters. Jij draagt liever een praktische en comfortabele jurk. We don’t blame you! Ga dit jaar voor een mooie olijfgroene kleur.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschaal is het best geklede sterrenbeeld van allemaal. Ja, steek dat complimentje maar in je zak! Jij wil uiteraard een outfit die perfect aansluit op de huidige fashiontrend. Een prachtige groenblauwe jurk met hoge pumps bijvoorbeeld?

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Het sterrenbeeld Schorpioen is niet zo dol op de feestdagen en valt om die reden liever ook niet te veel op. Met een nette outfit naar het kerstdiner is voldoende. Ga voor wat donkerdere kleuren en voel je vooral niet verplicht om met de glitter-trend mee te gaan!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Hoewel de Schorpioen het afschuwt, houdt de Boogschutter juist wel van de kerst. Sociaal zijn en leuke nieuwe mensen ontmoeten doe jij het liefste in deze tijd van het jaar. Voor elke gelegenheid trek jij gewoon je gezellige hippiejurkje uit de kast.

Lees ook:
Dit moet je volgens je sterrenbeeld doen tijdens de feestdagen

Steenbok (22 december – 19 januari)

Net zoals de Schorpioen, voelt de Steenbok zich ook niet thuis in een glitter-outfit. De klassieke ‘little black dress’ past perfect bij jou! Vrolijk de jurk wat op met mooie sieraden en gave accessoires.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Voor de Waterman staat duurzaamheid op nummer één. Dit hoeft natuurlijk geen sober jurkje te worden. Zoek een ethisch en duurzaam merk op en het zal je verbazen hoeveel opties je eigenlijk hebt. Ga voor een turquoise of donkerpaarse jurkje!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Het sterrenbeeld Vissen zal dit jaar een fel gekleurde jurk rocken deze feestdagen. Kies voor een maxi-dress met prachtige leren haklaarsjes eronder!

Beeld: pinterest