Celebs

Bevestigd Josje hiermee dat ze Hanne gaat vervangen bij K3?

hanne-josje-k3

Al eerder kwam het nieuws naar buiten dat Diede zou invallen voor k3-lid Hanne in verband met haar zwangerschap. Hier waren de fans niet over te spreken en nu is Studio 100 wéér op zoek naar een vervaging. Het lijkt erop dat oud K3-lid Josje de taak van Hanne op zich gaat nemen!

Boze fans

Toen Studio 100 aankondigde dat Diede tijdelijk de vervanger van K3-lid Hanne zou worden, kwamen de fans in opstand. Ouders die kaarten hadden gekocht voor de K3 show waren niet enthousiast over Diede als vervangend lid van het drietal. Ze kwamen immers om met de meiden van K3 mee te zingen en niet “K2 + Diede”.

Ook schijnt het zo te zijn dat niet alleen de fans, maar ook de andere twee leden van de popgroep niet blij zijn met invaller Diede. Studio 100 heeft nu aangekondigd dat iemand anders Hanne zal vervangen tijdens de K3 Sinterklaas-show. Veel fans hopen dat Josje haar oude K3-jurkjes afstoft en het team komt versterken. Luistert Studio 100 naar deze wensen?

View post on TikTok

Lees ook:
Gaat dit oud K3-lid Hanne de komende tijd vervangen?

Bevestiging van Josje

Wie kan nou beter inspringen als invaller dan een oud K3-lid zelf? Dat vinden de fans nou ook. Onder een TikTok van Josje stelde een volger de vraag “Ga je voor K3 invallen met Sinterklaas show Studio 100?” Josje heeft deze comment geliked, maar reageerde er verder niet op. Ze liet al haar volgers achter met vraagtekens, tot nu!

Het schijnt dat Josje is opgebeld door Shownieuws met de vraag of zij daadwerkelijk komt optreden met de andere twee meiden bij de Sinterklaas show. Ze houdt het even stil, totdat ze losbarst in haar Instagram Stories. “Ik snap sowieso al dat geheimzinnige gedoe niet, ik dacht dat er al iemand was om Hanne te vervangen”, vertelt de blondine. Het lijkt haar wel leuk om te doen legt ze uit. “Lijkt mij enig om te doen, waarom niet, zo’n show. Maar ik denk niet dat ze mij gaan bellen hoor, ik weet ook niet of ze mijn nieuwe nummer hebben.” Teleurstellend voor de fans klopt het gerucht dus niet. Maar wie gaat Hanne dan vervangen? En zullen de fans tevreden zijn met de keuze? We wachten het in spanning af!

Beeld: instagram @josjecoon

Must reads 👀